Vejdirektoratet inviterer til leverandørdag

Vejdirektoratet inviterer entreprenører til leverandørdag for at dele viden om de kommende års infrastrukturopgaver for 56 milliarder kroner.

Vejdirektoratet har allerede travlt med mange af de projekter, som blev udmøntet i det brede politiske infrastrukturforlig fra 2021, Infrastrukturplan 2035.

Den politiske aftale betyder, at Vejdirektoratet i perioden 2021 til 2035 har ansvaret for at gennemføre projekter for cirka 56 milliarder kroner.

En del entrepriser er allerede udbudt og endnu flere kommer i udbud i 2024 og 2025. Derfor inviteres der til leverandørdag. Det skriver direktoratet i en pressemeddelelse.

– Vores mål med leverandørdagen er at klæde interesserede entreprenører bedst muligt på til de kommende års opgaver. Så de kender de forskellige projekter, som kommer og typer og størrelser af entrepriser i dem. Vi vil blandt andet fortælle om Kalundborgmotorvejen og Hillerødmotorvejen, siger Erik Stoklund Larsen, anlægsdirektør i Vejdirektoratet.

LÆS OGSÅ: FLERTAL FOR TO NYE METROSTATIONER

Ud over at præsentere de kommende to års projekter og udbud, vil der på dagen også være et udstillingsområde med information om en række forskellige projekter, og man får mulighed for at stille spørgsmål til vores fagspecialister indenfor blandt andet BIM og arbejdsmiljø og måske kommende samarbejdspartnere. Eftermiddagen byder på faglige indlæg om klimatiltag, styring og samarbejde og udbud & tildeling.

Leverandørdagen bliver afholdt på Milling Hotel Park i Middelfart onsdag den 6. marts klokken 12-16.

Fakta om leverandørdagen

Tid: Onsdag den 6. marts fra klokken 12-16.
Sted: Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart.
Tilmeldingsfrist: Mandag den 28. februar.

Tilmelding kan ske her.

Der kan deltage i alt 200 til arrangementet. Vejdirektoratet anbefaler, at man deltager med to-tre fra hver virksomhed. Det er gratis at deltage.

Læs mere om leverandørdagen på www.vejdirektoratet.dk.

Kilde: Vejdirektoratet.