Velkendte mæglere optaget som nye boligpartnere i Nakskov

Sara Cecilie Jacobsen og Jeppe Jørgensen er begge optaget som nye partnere i EDC Poul Erik Bech Nakskov. Begge har et godt lokalt kendskab og netværk.

Sara Cecilie Jacobsen og Jeppe Jørgensen kom begge til EDC Poul Erik Bech Nakskov i 2021. Nu er de to mæglere indlemmet som partnere, skriver boligbutikken i en pressemeddelelse.

– Det føles selvfølgelig rigtig godt at være optaget som partner – specielt i det område, hvor jeg har haft min opvækst. Det giver blod på tanden at få mere ansvar, og vi har fået endnu mere motivation for at udvikle boligbutikken og udbrede markedet hernede, så det er bestemt et skulderklap, som vi glæder os til at honorere, udtaler Sara Cecilie Jacobsen.

Arbejdet som mægler har nærmest altid har ligget i kortene for Sara Cecilie Jacobsen. Hun læste sin finansøkonom i Odense og begyndte traineeforløbet hos en anden mægler, inden hun vendte snuden hjem mod Nakskov og EDC Poul Erik Bech.

Jeppe Jørgensen er uddannet markedsføringsøkonom og kom til EDC Poul Erik Bech fra en stilling som virksomhedskonsulent i Lolland Kommune.

– Vi havde ikke regnet med, at det ville ske så hurtigt, men vi har knoklet for at levere resultaterne, så vi opfatter også partnerskabet som en anerkendelse af vores arbejde – og det er jo en ekstra god fornemmelse, når det skulderklap kommer fra Poul Erik Bech og Jane Bech. Med stillingen som partner kommer også en ekstra ejerskabsfølelse, som er meget motiverende. Nu glæder vi os til at fortsætte med at levere gode resultater for kunderne, siger Jeppe Jørgensen.

Sara Cecilie Jacobsen og Jeppe Jørgensen træder til som partnere med et godt kendskab til og netværk i Nakskov og omegn. Sara Cecilie Jacobsen har blandt andet siddet i kassen i den forhenværende Fakta i Søllested i flere år.

– Vi træder til som partnere med et stærkt netværk fra vores år her i boligbutikken, men specielt også fra vores opvækst i området. Kunderne kender os, og vi kender hver kvadratmeter hernede, siger Sara Cecilie Jacobsen.

Sara og Jeppe er i EDC Poul Erik Bech Nakskov en del af et hold med syv medarbejdere, herunder ejendomsmægler Morten Reitz, der fortsætter som afdelingsleder.

– Vi er meget glade for at Sara og Jeppe er med ombord som partnere. De har været i boligbutikken i nogle år nu, og de har begge leveret gode resultater og har derfor fået muligheden for at indtræde som partnere. Jeg fortsætter i afdelingen, som jeg har gjort det i mere end 20 år, så de ansigter kunderne møder hernede vil fortsat være de samme. Med Sara og Jeppe som partnere i boligbutikken kan vi højere grad fortsætte med at udvikle markedet hernede, udvide relationerne til kunderne og fastholde vores position i Nakskov og omegn. Jeg ser frem til et fortsat og forhåbentlig langt samarbejde med dem begge i EDC Poul Erik Bech Nakskov, udtaler Morten Reitz.

EDC Poul Erik Bech Nakskov er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 650 medarbejdere.

Reception for Sara og Jeppe afholdes den 20. april klokken 13-16.