Hjem Midtjylland Aarhus Vinspecialist åbner flagskibsbutik i Aarhus

Vinspecialist åbner flagskibsbutik i Aarhus

Tidligere revisorkontor på Marselis Boulevard i Aarhus bliver ny flagskibsbutik for en familieejet vinspecialist med en historie, der går tilbage til 1829.

H.J. Hansen Vin åbner ny flagskibsbutik på Marselis Boulevard 173 i Aarhus. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
H.J. Hansen Vin åbner ny flagskibsbutik på Marselis Boulevard 173 i Aarhus. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

På Marselis Boulevard 173 i Aarhus ligger et kontordomicil på 680 kvadratmeter. Ejendommen har tidligere været benyttet som revisorkontor, men nu har H.J. Hansen Vin, har lejet sig ind i ejendommen, der skal fungere som flagskibsbutik, butik og showroom for den familieejede vinspecialist. EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet H.J. Hansen Vin med at finde lokalerne. Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Der har været fin efterspørgsel på lejemålet, men vi føler, at vi nu har fundet de helt rigtige lejere. Jeg har selv haft til huse i ejendommen i mere end 15 år med min virksomhed Vogelius Revision, men i de sidste tre år har Kvist & Jensen, stats. aut. revisorer holdt til i kontorlokalerne, som jeg i sin tid selv renoverede. Da Kvist & Jensen valgte at flytte andetsteds hen, var det tid til at tænke nyt, og Marselis Boulevard 173 går nu en spændende tid i møde, hvor lokalerne får et helt nyt udtryk. Det kræver en større renovering, som vi ser frem til at følge og få eksekveret på, i den nærmeste fremtid, udtaler Poul Vogelius, revisor og ejer af ejendommen.

Historien bag H.J. Hansen går helt tilbage til 1829, og familievirksomheden har i dag mere end 50 vinbutikker fordelt i hele landet. Etableringen af flagskibsbutikken i Aarhus kommer blandt andet fra et ønske om et endnu tættere samarbejde med de jyske erhvervskunder.

– Vi har længe haft et ønske om en flagskibsbutik i Aarhus med plads til at holde events som vinsmagning og glassmagning. Samtidig ønsker vi at drive salg fra en fysisk butik centralt placeret både for private og professionelle, da vi har mange kunder på erhvervs- og restaurantdelen i Jylland, fortæller Dorthe Priess, administrerende direktør i H.J. Hansen Vin, i meddelelsen.

Hun peger på, at der fra ejendommen på Marselis Boulevard er hurtig adgang til Ringvejen og E45. Den har desuden en god størrelse og giver ekstraordinær synlighed.

– Derudover får vi supergode parkeringsforhold, hvilket er meget vigtigt for os, da det gør det markant nemmere for kunderne at komme til butikken. Nu undergår ejendommen en gennemgribende renovering, hvor vi har indretningsarkitekter, der hjælper os med at skabe det helt rigtige udtryk for vores butik og showroom, udtaler hun.

H.J. Hansen Vin er Kongelig Hofleverandør og leverer blandt andet vin til kongehusets arrangementer. Virksomheden repræsenterer i øvrigt kongehusets vinslot, Château de Cayx i Frankrig, så alle kongehusets vine kan købes hos H.J. Hansen eller hos en lokal Vinspecialisten-butik.

Ifølge EDC Erhverv Poul Erik Bech ligger lejemålet på Marselis Boulevard i et af Aarhus mest attraktive områder.

Dan Honoré, erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede udlejningen af H.J. Hansen Vins nye lokaler.

– Vi har i en længere periode ledt efter egnede lokaler til H.J. Hansen Vin. Den første henvendelse kom i december 2020, og vi har haft en række fremvisninger i perioden frem til i dag. Marselis Boulevard er en lille perle i Aarhus, der har flere unikke anvendelsesmuligheder. Alle 680 kvadratmeter er fordelt på to etager, henholdsvis i stuen og på underetagen, hvor der er en god loftshøjde, som åbner op for flere praktiske løsninger. Hele ejendommen er yderst fleksibel, da der flere steder er let bærende vægge og kombineret med den suveræne placering, er det en helt sublim ejendom, udtaler Dan Honoré.

H.J. Hansen Vin overtager lejemålet 1. august 2022, men forventer at være helt på plads i det tidlige efterår.