1927 Estate sælger 150 lejligheder i Vallensbæk til Koncenton

1927 Estate har solgt et boligbyggeri med 150 nybyggede lejligheder i Vallensbæk Strand til Koncenton. De fleste lejligheder er udlejet.

Ejendomsudvikleren 1927 Estate og ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton har færdiggjort handlen med 150 lejligheder beliggende i Vallensbæk Strand. Det oplyser førstnævnte i en pressemeddelelse.

– Da muligheden opstod for at udvikle i en attraktiv kommune som Vallensbæk med forventet stor befolkningstilvækst og nærheden til København samt fantastisk infrastruktur med S-tog, motorvej og kommende letbane var vi ikke i tvivl om, at det ville falde i investorernes smag. Derfor er vi også glade for endnu en gang at kunne afslutte en handel med Koncenton, fortæller administrerende direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

Det 12.150 kvadratmeter store projektet består af to karréer med lejligheder, der henvender sig til en bred vifte af målgrupper.

Bebyggelsen rummer eksempelvis både to-værelses lejligheder på 55 kvadratmeter og store penthouse-boliger med havudsigt.

Koncenton overtager de de ejendomme i fuld drift og 98 procent udlejet, understreger 1927 Estate. Projektet er certificeret til DGNB Guld.