I 2018 tog ejendomsudvikleren 1927 Estate det første spadestik til et knap 70.000 kvadratmeter nyt boligområde i Tilst ved Aarhus under navnet Blomsterhaven. Det sidste byggefelt med boliger er nu færdiggjort og solgt til Kinnerton Capital. Det skriver ejendomsudvikleren i en pressemeddelelse.

Kinnertons boligfond overtager 7.500 kvadratmeter fordelt på 154 lejeboliger i fuld drift. I transaktionen medfølger også et erhvervslejemål, ligesom ejendommen certificeres med DGNB Guld, oplyser 1927 Estate.

Ejendommen består primært af funktionsoptimerede to-værelses lejligheder samt enkelte et-værelses og tre-værelses bolige. Alle boliger har adgang til grønne udearealer, fælles tagterrasser og i langt de fleste tilfælde også en privat have eller altan.

– Det er med stor fornøjelse, at stenen til den sidste bolig i Blomsterhaven er lagt og ejendommen overleveret til en god samarbejdspartner som Kinnerton. Den gamle Gasa-grund er nu forvandlet til et levende byområde med både indkøbsmuligheder og god infrastruktur for alle transportformer. Vi glæder os til at følge områdets videre udvikling, fortæller administrerende direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

LÆS OGSÅ: 1927 ESTATE SÆLGER LEJLIGHEDER I AARHUS

– Vi har fulgt udviklingen i området nøje de senere år og er imponeret over det gode bymiljø, der er skabt. Vi mener en DGNB Guld certificeret ejendom som denne giver lejerne mulighed for at bo bæredygtigt med et lille klimaaftryk, siger Jens Bisgaard-Frantzen, der er direktør i Kinnerton Bæredygtige Boliger.

Projektet er blevet til i samarbejde med Nordstern, P+P Arkitekter og Reeholm & Bredahl. Foruden 1927 Estate har også Birch Ejendomme og Calum opført boliger i Blomsterhaven.

Kinnerton Credit Management er forvalter af alternative investeringsfonde med hovedkontor i København og en afdeling i Stockholm. Fondene yder dels byggekredit og dels investering i ejendomme.