ATP udvider hovedkontoret i Hillerød

ATP udvider hovedkontoret i Hillerød med 2.500 kvadratmeter Den totale entreprisesum for ombygningen er 171 millioner kroner. BGB er totalentreprenør.

Pensionskassen ATP går i 2023 i gang med en større ombygning af selskabets røde murstensbygning på Kongens Vænge i Hillerød. Planen er at etablere nye pavilloner med mødefaciliteter, ny reception, ombygge køkken og kantine og udvide toiletforhold og parkering, oplyser ATP i en pressemeddelelse.

Projektet har været i udbud, og BGB er herefter udpeget som totalentreprenør. ATP har blandt andet har lagt vægt på, at totalentreprenøren har præsenteret en løsning, der både er funktionel og har en “arkitektonisk høj kvalitet”. Desuden er der fokus på bæredygtighed i projektet, der skal certificeres til DNGB Guld, lyder det.

Pensionsselskabets HR-direktør Bård Grande mener, at udvidelsen af kontorfaciliteterne er en måde at fremtidssikre ATP’s hovedkontor som attraktiv arbejdsplads.

– ATP er en moderne og professionel organisation, og det skal vores omgivelser også afspejle, så vores kollegaer har de bedst mulige arbejdsbetingelser, udtaler Bård Grande i meddelelsen.

ATP udvider hovedkontoret i Hillerød med BGB som totalentreprenør, EKJ Rådgivende Ingeniører som bygherrerådgiver samt NCM Project og PLH Arkitekter som underleverandører.
ATP udvider hovedkontoret i Hillerød med BGB som totalentreprenør, EKJ Rådgivende Ingeniører som bygherrerådgiver samt NCM Project og PLH Arkitekter som underleverandører.

Byggeriet sættes først i gang i slutningen af 2023, men allerede i løbet af efteråret 2022 rykkede ATP’s IT-afdeling til hovedkontoret i Hillerød fra centeret i Allerød.  

Det er ATP-datterselskabet ATP Ejendomme, der udfylder rollen som bygherre på projektet. Blandt andet vil ATP Ejendomme varetage projektledelsen og være ATP’s repræsentant på byggepladsen.

ATP har derudover hyret EKJ Rådgivende Ingeniører som ekstern bygherrerådgiver til projektet på baggrund af en udbudsproces.

Om udvidelsen af ATP’s hovedkontor i Hillerød

Type: Bygge- og renoveringsprojektet
Størrelse: 2.000-2.500 kvadratmeter
Bygherre: ATP
Bygherrerådgiver: EKJ Rådgivende Ingeniører med NCM Project og PLH Arkitekter som underleverandører.
Totalentreprenør: BGB med AI som underleverandør

Kilde: ATP.