Rig familie klar med sit femte hotel i Herlev

Herlev Kro & Hotel er blevet til Go Hotel Herlev. Renoveringen af de 56 værelser er veloverstået, og nu skal resten af hotellets faciliteter opdateres.

Herlev Kro & Hotel er genopstået under navnet Go Hotel Herlev. Det skriver hotelkæden Go Hotels i en pressemeddelelse

Alt er gået efter planen, og kæden er nu i mål med totalrenoveringen af hotellets 56 værelser, lyder det fra hotelchef Janne Zagrobelny.

– Vi kan allerede nu mærke på gæsterne, hvor begejstrede de er for værelsernes nye, skarpe design, og vi glæder os til næste fase, hvor resten af hotellet følger trop, udtaler hotelchefen i meddelelsen.

Bag designet af værelserne står Third Space, der er ejet af Lars Larsen Group. Indretningsspecialisterne har bestræbt sig på at skabe en stil, der har et nyt og nordisk look, men samtidig trækker tråde til hotellets historie, der går helt tilbage til 1863, lyder det i meddelelsen.

Go Hotels ejes af rigmanden Steen Lorenz Johan Hansen samt hans døtre Eline Stub Halborg-Bendtsen og Elizabeth Halborg Cohn. I en selskabshandel overtog familien hotelejendommen Herlev i december 2022.

Go Hotel Herlev bliver det femte hotel i kæden, som også omfatter lufthavnshotellet Go Hotel Copenhagen i Kastrup, Go Hotel City på Amager og Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar i indre by i København. Med tilføjelsen af Go Hotel Herlev stiller Go-hotellerne nu sammenlagt 579 værelser til rådighed på tværs af hovedstadsområdet.

Selvom værelserne på hotellet i Herlev nu står snorlige, og renoveringen af hotellet endnu ikke ved vejs ende.

Næste skridt at opdatere resten af hotellets faciliteter, så de matcher den nye stil. Der skal blandt andet etableres et nyt indgangsparti, en ny “barception” med direkte adgang til en gårdhave, en ny morgenmadsrestaurant og mødelokaler samt tre nye selskabslokaler til konfirmationer, bryllupper og lignende arrangementer.

Foruden hotelkæden står Steen Lorenz Johan Hansen blandt andet også bag H&L Ejendomme, som siden 2007 har investeret i beboelsesejendomme i Tyskland.

Gennem forskellige selskaber ejer Steen Lorenz Johan Hansens også fire af de fem ejendomme, hvor Go Hotels har hoteldrift. Undtagelsen er Go Hotel Saga på Colbjørnsensgade i København.