Bøjsø opdaterer showroom i Hellerup

Bøjsø har investeret i en omfattende opdatering af deres showroom i Hellerup, som gæstes af kunder fra hele hovedstadsområdet. 

Der har været og er fortsat stor interesse for at se, føle og mærke de mange løsninger på koblede vinduer og døre til isør ældre og bevaringsværdige ejendomme fra Bøjsø.

Vinduesproducentens showroom i Hellerup har netop fået en grundig opdatering, lyder det i en pressemeddelelse.

– Der har været masser af besøgende i showroomet igennem årene siden åbningen i 2015, så det var på tide med en opfriskning hele vejen rundt, siger Tommy Borg, salgschef hos Bøjsø.

– Samtidig har vi benyttet muligheden for at etablere en af vores egne, energioptimerede facadedøre inde i showroomet, hvor de smukke detaljer som et flot overparti med harlekinsprosser virkelig kan nærstuderes.

– Foruden showroomet har vi også opdateret vores koblede produkter, som sikrer, at de lever op til skærpede energikrav uden at gå på kompromis med æstetikken.

Det er både håndværkere, arkitekter og private kunder, som lægger vejen forbi showroomet i Hellerup for at kigge nærmere på de mange forskellige løsninger, som Bøjsø tilbyder.

– Showroomet skaber de helt rette omgivelser for en god og grundig dialog med bygherre, som fx står overfor en gennemgribende renovering af en bevaringsværdig villa eller endnu mere omfattende projekter som hoteller, herregårde, boligforeninger og skoler – ofte i samarbejde med rådgiver, arkitekt eller håndværker, som har de faglige briller på. Ved at se de koblede døre og vinduer i virkeligheden får man en god helhedsfornemmelse af selve produkterne og især den gode kvalitet og det solide håndværk, der er Bøjsøs varemærke, forklarer Tommy Borg.

Showroomet i Hellerup ligger på Tranegårdsvej 27 og er åbent efter aftale. Bøjsøs hovedkontor og produktion af koblede vinduer og døre foregår i Vorbasse i det sydlige Jylland, hvor der også er et showroom. Der er desuden yderligere et showroom i Aalborg.