Ivan Nadelmann vil sammen med NPV omdanne Skovshoved Hotel til lejligheder. Visualisering: Entasis.
Ivan Nadelmann vil sammen med NPV omdanne Skovshoved Hotel til lejligheder. Visualisering: Entasis.

Ivan Nadelmann, der ejer Skovshoved Hotel, har sammen med ejendomsudvikleren NPV og tegnestuen Entasis planer om at omdanne ejendommen til seniorlejligheder. Det skriver SN.dk.

Ifølge avisen har parterne indsendt et skitseprojekt til Gentofte Kommune, hvor hotellet transformeres til 40 lejligheder.

I februar 2023 afviste Gentofte Kommune ifølge SN.dk boligprojektet, men nu vil kommunen kigge på muligheden for at ændre lokalplanen fra hoteldrift til boligbebyggelse.

– Vi er åbne over for det, hvis det kan passe ind i området. Men lige nu ligger der ikke noget konkret på bordet. Det, som vi vil fastholde, er, at der stadig skal være aktivitet på hotellet. Vi kommer aldrig til at fjerne stueplanen på Skovshoved Hotel, siger borgmester i Gentofte Kommune, Michael Fenger (K) ifølge SN.dk.

LÆS OGSÅ: DE BYGGER 100 NYE LEJLIGHEDER I GENTOFTE

I det projekt, der tidligere er blevet afvist, bevares hovedbygningen med fire-otte små gæsteværelser og en krostue samt en pakkeshop og renseri.

Baghuset og musikpavillonen bliver til gengæld erstattet af fire nye byhuse i tre etager med omkring 10 lejligheder. To af byhusene er på henholdsvis 700 og 676 kvadratmeter, mens de to andre er på 419 og 472 kvadratmeter, skriver SN.dk. I tilknytning til boligerne bliver der desuden etableret en parkeringskælder med plads til 72 biler.

Ifølge Finans købte Ivan Nadelmann i 2004 Skovshoved Hotel af de nu afdøde modeskabere Margit og Erik Brandt for 26 millioner kroner, men det har ikke været nogen god forretning. SN.dk skriver, at der hvert år har været et underskud på omkring 2 millioner kroner.

I det seneste regnskab fra 2021 er underskuddet dog begrænset til 154.000 kroner. Ejendommen er i dét regnskab vurderet til en værdi på godt 53 millioner kroner.