Bog & Idé i Aalborg flytter til større butik på Nytorv

Efter fem år i Bredegade 18 i Aalborg flytter Bog & Idé ind i en 360 kvadratmeter stor butik på Nytorv. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet lejeaftalen.

Bog & Idé flytter efter fem år i Bredegade 18 til en større butik på Nytorv 3, hvor læsehestene får 360 kvadratmeter at boltre sig på. Butikken åbner i løbet af efteråret, lyder det i en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, som har formidlet lejeaftalen.

– Det korte af det lange er, at vi mangler plads i vores nuværende butik på Bredegade. Vi vil gerne udvikle butikken, men grundet pladsmangel i vores nuværende butik, er vi udfordret i netop det. Derfor har vi besluttet at flytte til Nytorv, hvor vi får 100 kvadratmeter mere at boltre os på, udtaler Klaus Simonsen, indehaver af Bog & Idé Aalborg.

– I vores andre butikker har vi haft succes med at inddele butikken i mindre miljøer med de forskellige varekategorier, for eksempel brætspil i det ene hjørne, engelske bøger i det andet hjørne og kontorartikler for sig. Vi glæder os til at gøre det samme i Aalborg og forhåbentlig give aalborgenserne en endnu bedre kundeoplevelse, udtaler Klaus Simonsen, indehaver af Bog & Idé Aalborg.

Udover butikken i Aalborg er Klaus Simonsen sammen med sin bror Dennis, indehaver af tre andre Bog & Idé-butikker i Nordjylland, blandt andet i Aabybro, hvor brødreparret er bosiddende.

Bog & Idé i Aalborg flytter fra Bredegade 18 til større butik på Nytorv 3. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.
Bog & Idé i Aalborg flytter fra Bredegade 18 til større butik på Nytorv 3. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

– Ikke nok med, at vi får en større butik, så vil jeg faktisk også vurdere at lokationen er bedre. Det ligger lige i hjertet af Aalborg, hvor de to gågader mødes, så vi er meget glade for aftalen, og glæder os bare til at åbne en stor, flot og indbydende butik, konstaterer Klaus Simonsen.

Nicolai Varberg Larsen, ejendomsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, er enig i den betragtning.

– Placeringen er god og det samme er selve butikslokalet og facaden ud til det nyanlagte strøg på Nytorv. Det er et stort åbent butikslokale med dobbelt skydedør ud til Nytorv. Derudover er der et tekøkken, personaletoilet, lagerplads og et mindre delvist lukket rum, som enten kan bruges som en del af butikken eller som kontorplads. Alt i alt et ideelt butikslokale på en perfekt placering i Aalborg. Stort tillykke til Bog & Idé med deres nye butik, udtaler han.