Bygma åbner endnu et proff- og logistikcenter

Bygma kan nu åbne endnu et DGNB Guld-certificeret proff- og logistikcenter, når Bygma Thisted den 18. januar 2024 slår dørene op.

For seks måneder siden stod der rejsegilde på menuen hos Bygma Thisted, og nu er det nye proff- og logistikcenter klar til at slå dørene op.

Det skriver Bygma i en pressemeddelelse.

– En fordel ved at starte på et blankt stykke papir er, at den gode kundeoplevelse kan være fundamentet. Det har vi sørget for her, og vi ser i høj grad frem til at betjene nye og nuværende kunder, udtaler det fra regionsdirektør Peter Gellert.

Byggecentret opføres på en 30.000 kvadratmeter stor grund, og det omfatter i alt 9.600 kvadratmeter, hvor 8.000 kvadratmeter er under tag, mens 1.600 kvadratmeter er overdækket.

– Vi har lyttet til vores kunder, når det kommer til indretning af vores haller. Det har blandt andet gjort, at vi har lavet en overdækning mellem vores butik og drive-in-hal samt indrettet vores haller ud fra deres ønsker om nemt og hurtigt at finde materialer, udtaler direktør i Bygma Thisted, Søren Rasmussen.

Bygma åbner nyt proff- og logistikcenter i Thisted. Foto: PR.
Bygma åbner nyt proff- og logistikcenter i Thisted. Foto: PR.

Byggeriet certificeres med DGNB Guld. De 700 kvadratmeter solceller sørger blandt andet for strøm til de eldrevne trucks og ventilationen.

Derudover har forretningen nedgravet en regnvandsopsamler, der kan indeholde 20.000 liter vand. Det skal bruges til at vaske materialer og køretøjer.

– At være en del af et DGNB Guld-certificeret byggeri har været en stor læringsproces for os, når det kommer til fremtidens byggeri og det ansvar, som vi alle skal tage. Sammen med alle vores andre tiltag er vi i høj grad rustet til at være en solid samarbejdspartner for de lokale håndværkere, udtaler Søren Rasmussen.