Lidl har åbnet sin første butik i Hurup Thy. Den ligger på Toftegade og er åben hver dag fra klokken 7-22. Foto: PR.
Lidl har åbnet sin første butik i Hurup Thy. Den ligger på Toftegade og er åben hver dag fra klokken 7-22. Foto: PR.

Discountkæden Lidl åbnede torsdag morgen sin første butik i Hurup Thy, hvor der bor omkring 2.700 indbyggere. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

På adressen skulle en ny Aldi-butik have ligge, men den nåede aldrig at åbne på den tidligere slagterigrund ved jernbaneoverskæringen på Toftegade 48. I spidsen for butikken, som har et salgsareal på 850 kvadratmeter, står Nadja Arnsbæk Dahl, der for første gang skal prøve kræfter som butikschef.

– Det er så dejligt, at vi i dag endelig kan åbne. Jeg har arbejdet i Lidl i tre år, men det er noget helt særligt at være med til at åbne en helt ny butik i en ny by. Det er jo den allerførste butik i Hurup Thy, så jeg er meget spændt på, hvordan borgerne tager imod butikken, udtaler Nadja Arnsbæk Dahl, butikschef i Lidl i Hurup.

Med butikken i Hurup Thy har Lidl 144 butikker i Danmark, og i området har discountkæden blandt andet butikker i Thisted, Struer og Nykøbing Mors.

– Det er dejligt, at vi nu også kan tilbyde vores kunder i Hurup Thy kvalitetsprodukter til gode priser. Vi overtog lokalet, inden Aldi for alvor nåede at komme i gang, og det betyder, at vi har kunne sætte vores eget præg på butikken, der blandt andet har en stor bakeoff-afdeling, og så er der jo selvfølgelig den markante forskel, at butikken er tobaks- og nikotinfri, siger Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.

Den nye Lidl-butik på Toftegade 48 i Hurup Thy er åben hver dag fra klokken 7-22.