Nyt sundhedscenter ved Thyhallen er færdigbygget. Foto: Johny Kristensen / Creativum.
Nyt sundhedscenter ved Thyhallen er færdigbygget. Foto: Johny Kristensen / Creativum.

Jakobsen & Blindkilde, der er en del af NCC, har siden 2020 arbejdet på udbygning og ombygning af Thyhallen i to omgange. Nu er hallen og hovedbygningen i Thisted færdigbygget.

Det skriver NCC i en pressemeddelelse.

– Det er fantastisk at se hallen færdig med alle sine nye funktioner. Det har været et rigtigt godt samarbejde med alle parter, og vi er stolte af, at vi fik lov at stå for begge etaper af ombygningen. Nu håber vi, at brugerne tager godt imod det nye center og får stor glæde af det, siger Steffen Sand, projektchef i NCC og Jakobsen & Blindkilde under NCC Building Nordics.

Første etape omfattede en multihal med blandt andet springfaciliteter og en ny hal i forlængelse af den eksisterende opvisningshal.

Anden etape af arbejdet med Thyhallen har haft fokus på hovedbygningen, der blevet bygget om til et multifunktionelt sundhedscenter.

LÆS OGSÅ: DISSE DANSKE BYER VOKSER MEST

Det nye sundhedscenter er placeret øst for Thyhallen og er sammenbygget med den eksisterende indgang til Thyhallens foyerområde, så faciliteterne er smeltet sammen. Samlet er der 2.700 kvadratmeter nybygning og 2.700 kvadratmeter ombygning.

Der er i stueplan indrettet behandlingsrum og træningssale. På første sal er der møderum, kantine og kontorarbejdspladser. I det nedre niveau under det eksisterende foyerområde er de omklædningsfaciliteter ombygget og gjort mere overskuelige for brugerne.

– Det er en gevinst for hele Thy, at alle de indendørs rammer i Thyhallen nu er færdige og klar til brugerne. Det nye Thyhallen kobler det aktive liv og foreningslivet med de kommunale sundhedstilbud. Det bliver en ramme for både sundhed, fritid og fællesskab, siger Jens Kr. Yde (K), der er formand for projektets styregruppe og formand for Erhverv-, Klima-, Miljø- og Teknikudvalget i Thisted Kommune.