Camilla van Deurs, partner hos Nordic Office of Architecture. Foto: Kontraframe / Thorbjørn Hansen.
Camilla van Deurs, partner hos Nordic Office of Architecture. Foto: Kontraframe / Thorbjørn Hansen.

Camilla van Deurs indtræder som partner hos Nordic Office of Architecture. Hun skal lede og udvikle tegnestuens bystrategiske forretningsområde.

Det skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig til at blive en del af Nordics dygtige tegnestue, der tænker visionært om fremtidens sunde velfærdsbyer. Nordic Office of Architecture er hamrende gode til de offentlige processer og til at indtænke bæredygtighed fra starten, og dermed supplerer mine kompetencer og tegnestuens profil hinanden rigtig godt, udtaler Camilla van Deurs.

For Nordic Office of Architecture er det bystrategiske område er et nyt område, der er blevet oprettet i direkte forlængelse af Camilla van Deurs tiltrædelse.

Læs også: Entreprenørvirksomhed får ny direktør

Tegnestuen var i forvejen specialiseret inden for de offentlige opgaver – herunder sundhed, pleje, leg og læring til alment og privat boligbyggeri, landskab, workspace strategy og bygherrerådgivning.

– Vi står allerede stærkt i Nordic med et bredt spænd af fagområder, som ledes af vores dygtige gruppe af faglige profiler. Med Camilla med om bord udvider vi forretningen med bystrategisk rådgivning, udtaler Sofie Pescardt, kreativ direktør hos Nordic Office of Architecture.

Norconsult i Danmark samlede sidste år Rubow Arkitekter, Nordic Office of Architecture og Norconsult Arkitektur i én arkitektvirksomhed – under navnet Nordic Office of Architecture, som i dag har tegnestuer i Danmark, Norge og Island.

Camilla van Deurs er tidligere stadsarkitekt i København og har desuden en fortid hos blandt andet Gehl Architects.