Nu åbner Ikea i HerningCentret

Ikea åbner et såkaldt "Plan and order point" i HerningCentret. Lignende koncepter i i Esbjerg og Vejle skifter navn inden for få måneder.

Kort før jul delte Ikea nyheden om, at Herning bliver den næste destination for møbelgiganten. Ikea har nu sat dato på åbningen.

Møbelkæden har dog ikke smækket et nyt varehus op i løbet af et par måneder. Kæden åbner således et 130 kvadratmeter stort “Plan and order point” i HerningCentret.

Det skriver møbelgiganten i en pressemeddelelse.

– Den 22. marts slår vi dørene op, og vi glæder os rigtig meget til at byde midtjyderne velkommen. Det bliver en stor dag for os, og vi håber, at kunderne vil tage godt imod os, udtaler Tanja Fröhlich, der er varehuschef i Ikea Aarhus og den øverste ansvarlige for den nye forretning i Herning.

Når IKEA slår dørene op i Herning, vil det være lokale ansigter, der tager imod kunderne. Tre fuldtidsansatte og fire deltidsansatte fra lokalområdet vil stå klar til at hjælpe kunderne med at planlægge og skitsere store og små projekter i hjemmet.

Læs også: Ejendomsselskab bag boligprojekt i Herning

– Vi er glade for, at det lykkedes os at finde nye medarbejdere i nærområdet, der forstår de lokale behov. Vi ved, at der er stor forskel på herningensernes indretningsbehov i forhold til for eksempel aarhusianernes, hvor flere bor i lejligheder med færre kvadratmeter og andre løsninger derfor er i høj kurs, siger Tanja Fröhlich.

Foruden personlig rådgivning og inspiration vil det nye showroom byde på et udvalg af 50 forskellige Ikea-varer, som kunderne kan tage med hjem med det samme.

Fakta om det nye Plan and order point

  • Adresse: Merkurvej 1B, 7400 Herning.
  • Størrelse: 129,5 kvadratmeter.
  • Fokus: Komplekse indkøb, primært køkken, badeværelse, soveværelse og garderobeløsninger. I sortimentet vil der også være 50 Ikea-produkter, som kan købes og tages med hjem med det samme. Hele sortimentet vil være tilgængeligt online.
  • Syv Ikea-medarbejdere vil vejlede og servicere kunderne
  • Bookinger til rådgivningsmøder er kraftigt stigende i landets Ikea-varehuse.
  • De to Planning Studios i Esbjerg og Vejle kommer i første halvår af 2024 til at skifte navn til Plan and order point.

Kilde: Ikea.