Senior Commercial Manager hos Port of Aalborg, Jeppe Faber, foran C-House på Østhavnen i Aalborg. Foto: PR.
Senior Commercial Manager hos Port of Aalborg, Jeppe Faber, foran C-House på Østhavnen i Aalborg. Foto: PR.

Ifølge Nordicals skal der bygges flere kontorlejemål i Aalborg for at imødekomme efterspørgslen. Erhvervsmæglervirksomheden oplever en markant stigende interesse for de bedst beliggende og mest moderne kontorlejemål i Aalborg.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Port of Aalborg. Her kan den store interesse for kontorfaciliteter kan også mærkes. Port of Aalborg råder over et stort antal erhvervsejendomme i erhvervsområdet ved Østhavnen i Aalborg.

For at imødekomme behovet for nye kontorlejemål satte Port of Aalborg tidligere på året gang i byggeriet af det 4.600 kvadratmeter store kontorbyggeri C-House på Østhavnen. De første lejemål er nu udlejet, og der er dialog om udlejning af de resterende kvadratmeter. Kontorbygningen ventes klar til indflytning den 1. april 2023. Senior Commercial Manager hos Port of Aalborg, Jeppe Faber, glæder sig over, at der allerede nu er gang i udlejningen.

– Det vidner om en stor efterspørgsel, som vi også oplever på vores eksisterende erhvervsejendomme, hvor udlejningsprocenten ligger mellem 95 og 98 procent, udtaler Jeppe Faber i meddelelsen.

I umiddelbar forlængelse af C-House opfører Port of Aalborg et 10.000 kvadratmeter stort lagerbyggeri.

– Det er vigtigt for os at skabe de mest optimale rammer for vækst og udvikling for vores samarbejdspartnere. Af den årsag har vi i 2022 også opført 16.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliter, som nu suppleres af flere kvadratmeter. De nye faciliteter er beliggende ved det kommende C-House på udstykningen Ankeret med nem adgang til kaj, jernbane og E45 – og er dermed en ideel lokation for lejere, der ønsker at kombinere kontor og lager med vores intermodale logistik-setup, udtaler Jeppe Faber.

Opførelsen af C-House skrider planmæssigt frem, og alt udvendigt arbejde er færdigt. Nu venter den resterende udvikling af de indendørs kvadratmeter, der til foråret kommer til at bestå af otte lejemål i varierende størrelser fra 344 kvadratmeter til 1.200 kvadratmeter. Bygningen bliver indrettet fleksibelt.

– Eksempelvis kan væggene flyttes rundt, så den enkelte lejer kan indrette sig præcist, som det ønskes, siger Jeppe Faber.

Kontorbygningen vil desuden rumme blandt andet velfærdsfaciliteter og kantine.