Det gamle Tinghus i Nørresundby solgt

AOF har solgt det gamle tinghus på Tinghusgade i Nørresundby. Køber er Michael Vestergaard, som på længere sigt vil udvikle ejendommen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formildet salget af det gamle Tinghus i Nørresundby, der tidligere også har været anvendt som politistation.

Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

AOF har solgt ejendommen til Michael Vestergaard for 8,5 millioner kroner.

– Salget af ejendommen sker som følge af en strategisk beslutning om at eje færre bygninger. Vi ser frem til at fortsætte vores aktiviteter fra ejendommen, der har en rigtig god placering for os. Vi ser desuden frem til et godt samarbejde med den nye ejer af ejendommen, Michael Vestergaard, udtaler forretningsfører Bo Jørgensen fra AOF Nordjylland.

Ejendommen har en central beliggenhed tæt på Torvet i Nørresundby og ganske tæt på Limfjordsbroen. AOF har ejet den i mange år, og den anvendes aktuelt til undervisning, aftenskole og kontor. AOF forbliver i forbindelse med salget som lejer i ejendommen, og de fortsætter således sine aktiviteter fra lokalerne.

– Jeg er meget tilfreds med købet af Tinghusgade 3, Nørresundby. Det er en smuk og markant ejendom med en særdeles central placering. Jeg er glad for, at AOF forbliver i ejendommen som lejer – og på længere sigt glæder jeg mig til at videreudvikle ejendommen, udtaler Michael Vestergaard.

AOF har solgt det gamle Tinghus i Nørresundby. Køber er Michael Vestergaard. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.
AOF har solgt det gamle Tinghus i Nørresundby. Køber er Michael Vestergaard. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

Mægleren på handlen har været Frank Jensen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

– Jeg har gennem mange år arbejdet sammen med Bo Jørgensen og AOF. Det har været en fornøjelse at formidle den smukke og gamle ejendom, der er opført helt tilbage i 1920 og har en særlig historik som Tinghus og Politistation. Og et lille Fun Fact er, at der stadig er celle i kælderen – og endda med eget toilet, udtaler Frank Jensen.

Ifølge tingbogen har Michael Vestergaard købt ejendommen med overtagelse den 1. juli 2023 gennem selskabet MVE Holding.

I oktober 2020 blev ejendommen vurderet til en værdi på 3,8 millioner kroner, hvoraf grundværdien udgjorde godt 1,2 millioner kroner.

Denne artikel er opdateret den 15. november 2023 klokken 14.57 med information om prisen på handlen samt om dato for overtagelse af ejendommen.