Fasadgruppen køber Jan Tryk Facadepuds med base i Hjørring. Foto: PR.
Fasadgruppen køber Jan Tryk Facadepuds med base i Hjørring. Foto: PR.

Fasadgruppen ekspanderer til Jylland med købet af Jan Tryk Facadepuds. Det skriver Fasadgruppen i en pressemeddelelse.

Jan Tryk har base i Hjørring og leverer ydelser inden for murerarbejde, facadepuds og facadeisolering. Virksomheden udfører primært renoveringsopgaver i hele Jylland, og kunderne er især boligforeninger og private boligejere. Jan Tryk har 20 fuldtidsansatte og omsatte for godt 14 millioner kroner i regnskabsåret 2021, fremgår det af meddelelsen.

Opkøbet sker i form af en aktivitetsoverdragelse, hvor Fasadgruppens datterselskab P. Andersen & Søn overtager hele den forretning, som Jan Tryk i dag driver, herunder kundeaftaler, arbejdsredskaber, varemærke og medarbejdere.

– Vi ser et perfekt match med Jan Tryk, som deler vores vision om kvalitet og godt håndværk, og glæder os til at byde hele teamet velkommen i P. Andersen & Søn og Fasadgruppen. Jan Tryk har stor ekspertise indenfor facadepuds og facadeisolering, og i fællesskab ser vi store muligheder for at tage yderligere markedsandele i Jylland, udtaler Jeppe Danning, administrerende direktør i P. Andersen & Søn.

– Jeg har opereret i Jylland i over 20 år og har tidligere haft mulighed for at arbejde sammen med P. Andersen & Søn. At slå vores virksomheder sammen nu føles som et naturligt næste skridt, for på den måde skaber vi en stærk platform for fortsat vækst, supplerer Jan Tryk, administrerende direktør i Jan Tryk Facadepuds ApS.

Fasadgruppen finansierer den kontante del af købesummen med egne midler. Sælger har forpligtet sig til at geninvestere en del af købesummen ved inden for en måned at opkøbe Fasadgruppen-aktier for et beløb svarende til 1,5 millioner kroner.

Overdragelsen af Jan Tryk forventes at finde sted i løbet af september 2022, oplyses det.