Jonas Safai overtager de tre Sunset Boulevard-restauranter i henholdsvis Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn. Foto: PR.
Jonas Safai overtager de tre Sunset Boulevard-restauranter i henholdsvis Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn. Foto: PR.

Som led i strategien om at sætte flere restauranter på lokale hænder overdrager Sunset Boulevard nu restauranterne i Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn til den tidligere Business Manager Commercial hos Fjord Line i Hirtshals, Jonas Safai. Det skriver fastfood-kæden i en pressemeddelelse.

Restauranten i Nørresundby overtager han den 1. maj, restauranten i Hjørring den 1. juli og restauranten i Frederikshavn den 1. august.

– Det er jo en ret vild proces. Der er rigtigt meget at holde styr på lige nu – og det bliver en stor opgave at drive og vækste hele tre restauranter, som i forvejen klarer sig godt, udtaler Jonas Safai.

– Men jeg står med tre restauranter og teams, der kan noget særligt på hver sin måde, og som kan lære meget af hinanden, og jeg glæder mig virkelig meget til at blive ansvarlig for restauranterne og facilitere et tættere samarbejde, hvor vi kan få skabt nye positive synergier restauranterne imellem. Jeg er sikker på, at vi sammen kan løfte forretningen og gæsteoplevelsen til et endnu højere niveau i samtlige restauranter, udtaler han.

Ifølge Jonas Safai er restauranten i Frederikshavn den restaurant i kæden, som får den bedste gæstefeedback og således ligger højst på gæstetilfredshed.

Restauranten i Hjørring er blandt de restauranter, som er vækstet mest i 2022, og Nørresundby er en såkaldt flagskibsrestaurant med stor kapacitet. Den er bygget i genbrugssten og får snart et stort solcelle-anlæg samt vertical farming af krydderurter til maden på stedet, som Jonas planlægger som sine første investeringer i restauranterne.

Skal leve op til markant vækst

Det er ingen overdrivelse, når Jonas Safai siger, at samtlige restauranter klarer sig godt økonomisk. Sunset Boulevard oplyser, at alle tre restauranter har fået en god start på 2023 efter et rekordår i 2022.

Den nye restaurant i Nørresundby, der åbnede den 1. december 2022, har fået en start over forventning, mens restauranterne i Hjørring og Frederikshavn siden januar 2023 har vækstet omsætningen med henholdsvis 32 procent og 49 procent set i forhold til samme periode sidste år.

Selvom der således er lidt at leve op til, er Sunset Boulevards administrerende direktør, Jens Broch, ikke i tvivl om, at Jonas Safai kan sikre den fortsatte succes:

– Personligt glæder jeg mig til at se Jonas og teamet sætte turbo på den i forvejen meget positive udvikling, vi i øjeblikket ser i Nordjylland. Jonas har en solid værktøjskasse med fra stillingen som Business Manager Commercial og Starbucks Brand Ambassador ved Fjordline A/S samt mange års erfaring fra restaurantbranchen, siger Sunset Boulevards administrerende direktør Jens Broch.

Jonas Safai er opvokset i Nørresundby og bor i dag i Langholt sammen med sin hustru og søn på 2 år. Han er 34 år og oprindeligt uddannet kok.