FC København satte for et års tid siden Parken og bygningskompleksets fire kontortårne til salg, men indtil videre er den proces nu droppet. Det skriver selskabet bag fodboldklubben, Parken Sport & Entertainment, på klubbens hjemmeside.

“På baggrund af den gennemførte afsøgning af salgsmulighederne vurderer bestyrelsen, at det ikke under de gældende vilkår på de finansielle markeder er økonomisk attraktivt at gennemføre et salg af Parken stadion og de fire kontortårne.

Bestyrelsen har derfor i dag besluttet at afslutte afsøgningen af mulighederne for et muligt salg”, lyder det fra selskabet.

Det blev samtidig besluttet, at udskille Parken stadion og kontorejendommene i et selvstændigt datterselskab”, lyder det fra selskabet, som oplyser, at beslutningen ikke ændrer de udmeldte forventninger for indeværende år.

LÆS OGSÅ: DE STØRSTE STADIONPROJEKTER I DANMARK

Forventningerne til 2023 lyder på en forventet omsætning på mellem 1,175 og 1,225 milliarder kroner og et resultat før skat på mellem 125 og 150 millioner kroner. Forventningerne er baseret på FC Københavns kvalifikation til og deltagelse i gruppespillet i Europa League.

Tidligere er også et salg af Lalandia blevet droppet.

Da Parken blev sat til salg var det med en udmelding op, at nationalarenaen skulle renoveres og eventuelt udvides ganske markant.

FC København er inde i en periode med markant stigende tilskuertal. I sidste sæson havde klubben ifølge tal fra superstats.dk gennemsnitligt 24.262 til sine hjemmekampe i Superligaen. I denne sæson har klubben indtil videre gennemsnitligt haft 27.605 tilskuere til sine hjemmekampe, og det tal må forventes at stige med de sidste kampe.