Fogs nye flagskibsbutik indvies i dag. Foto: PR.
Fogs nye flagskibsbutik indvies i dag. Foto: PR.

I dag åbner Fog officielt den 4.000 kvadratmeter store flagskibsbutik på Firskovvej 20 i Lyngby.

Det oplyser trælast- og byggecenterkæden i en pressemeddelelse.

– Vi forstår, hvor værdifuldt tid er for håndværkerne. Det er tænkt ind i vores nye flagskib og dets muligheder, som ikke bare understøtter deres ønske om og behovet for en effektiv hverdag, men som også skaber merværdi. Hos Fog kan de nu få alt det, de skal bruge – fra løsninger og produkter til ekspertrådgivning, lover Karsten Østergaard Larsen, administrerende direktør hos Johannes Fog.

– Vores ambition er at være den foretrukne samarbejdspartner, der tilbyder den faglige dygtighed og rådgivning, der kan løfte håndværkeres arbejde til næste niveau. Den ambition lever vi op til med vores nye flagskib i Lyngby, lyder det fra Karsten Østergaard Larsen.

Omtrent 1.000 fuldtidsstuderende fra Cphbusiness Lyngby rykker i dag ind på adressen, ligesom de nybyggede kollegieboliger kommer til at danne ramme for lokale studerende.

Det nye parkeringshus kommer til at aflaste behovet for parkeringspladser i området med over 250 parkeringspladser, ligesom aktive borgere på øverste parkeringsdæk kan nyde godt af boldbaner til fri afbenyttelse uden for butikkens åbningstid.