Ny profil i EWII skal knytte bånd til ejendomsbranchen

EWII øger fokus på ejendomsbranchen med ny partnerchef og et kontor i Lyngby, der samler viden og ydelser inden for energi og internet.

EWIIs har etableret en ny afdeling i Lyngby, der har ejendomsbranchen i fokus. I spidsen for den nye afdeling står partnerchef Lene Fredborg.

Hun har ifølge en pressemeddelelse fra energikoncernen et indgående kendskab til både ejendomsbranchen og energisektoren.

EWIIs tilbud til ejendomsbranchen dækker bedt fra el, internet og ladestandere til udlejere, ejere og lejere.

– Vi favner nybyggeri, private udlejere, boligforeninger, ejendomsadministratorer og boligformidlere med EWIIs kombination af energi- og internetydelser. Og vi gør det med digitale løsninger, hvor kunderne også får gavn af al den data, som ejendommene og forbruget i dem giver indsigt i. Resultatet er smartere og grøn udnyttelse af systemerne, udtaler Lene Fredborg, partnerchef i EWII.

Læs også: Investor køber stor ejendom i Lyngby

Med etableringen af kontoret i Lyngby er det målet at cementere sig som en relevant samarbejdspartner til ejendomskunderne i hele Danmark.

– Ejendomsbranchen er et strategisk indsatsområde for EWII, og vi ønsker at gøre en markant forskel med løsninger, der er skræddersyet til branchen, siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII Koncernen.

Lene Fredborg er blandt andet tidligere partnerchef i Andel Energi og har i en lang årrække haft forskellige lederroller i Unik, hvor hun kender ejendomsbranchen fra. Derudover består EWIIs nye afdeling i Lyngby af Jasmina Barjaktarevic, som kommer fra Andel Energi, Kasper Bruhn, som har været i EWII i 10 år, og Klaus Sune Andersen, som har en fortid i Brunata. Alle har i deres tidligere virke haft fokus på ejendomsbranchen.