Comwell skal stå for driften af et nyt hotel med 200 værelser, restaurant, et fitnessrum og mødefaciliteter, tagterrasse og rooftop-bar på Lyngby Storcenter. Det skriver den danskeejede hotelkæde i en pressemeddelelse.

– I samarbejde med Comwell vil vi sætte rammerne for et helt nyt mødested, der skaber liv og fællesskab i Lyngby og gør byen endnu mere attraktiv for lokale borgere, turister og forretningsfolk. Lyngby er i rivende udvikling, og vores planer om et nyt, tidssvarende hotel er helt i tråd med Lyngby-Taarbæk Kommunes ambitioner om et mere levende og oplevelsesrigt Lyngby, der styrker byens kultur og handelsliv, udtaler Casper von der Ahé, Center Manager i Lyngby Storcenter.

Derfor vil hotellets mange forskellige faciliteter også være åbne for andre end hotelgæsterne. Både tagterrassen, rooftop-baren, restauranter, lobby og Co-Work-området vil være frit tilgængelige for alle.

– Vi vil drive et hotel med velindrettede værelser og fantastiske mødefaciliteter, som vi er kendte for, men vi vil også være en integreret del af Lyngby og give noget igen. Derfor åbner vi dørene og inviterer byen indenfor, og alle skal være mere end velkomne til holde et møde i Co-Work-området med fri kaffe, te og wi-fi eller invitere familien på middag i en af restauranterne. Selvom vi er en kæde, får hotellet sit helt eget unikke udtryk, så det passer til byen – ligesom alle vores andre Comwell-hoteller, siger Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.

Hos DSC, der ejer Lyngby Storcenter, er man også begejstret over samarbejdet med Comwell, da det er et resultat af virksomhedens strategiske udvikling:

– Vi investerer massivt i udviklingen af alle vores centre, og det er totalrenoveringen af højhuset i Lyngby Storcenter et godt eksempel på. Udviklingen skal sikre, at vores centre forbliver attraktive og relevante for vores kunder, og derfor er vi meget glade for, at det netop er Comwell, der som førende aktør på det danske marked skal drive det kommende hotel og gøre det til et lokalt anker i byen. Slutteligt vil jeg også gerne takke Scandic, der har drevet det nuværende hotel, for et rigtig godt samarbejde, siger Jesper Faurholdt, CEO i DSC.

Om det nye hotel i Lyngby Storcenter

  • Det 13 etager høje hotel skal udover cirka 200 værelser blandt andet også have en restaurant, lobby og Co-Work-område, rooftop-bar, et spisested tættere på gadeplan og en tagterrasse med udsigt over hele byen.
  • Hotellet er åbent for alle, hvor byens borgere såvel som gæster af Lyngby Storcenter frit kan benytte Co-Work-området og lobbyen, ligesom man ikke behøver være gæst af hotellet for at benytte restauranterne og roof-topbaren.
  • Totalrenoveringen forventes at gå i gang i 2024, hvor man vil bruge højhusets oprindelige skellet.
  • Selve renoveringen forventes at tage cirka to år, og når hotellet slår dørene op, bliver det den danske hoteloperatør Comwell Hotels, der kommer til at stå for driften.

Om Lyngby Storcenter og Danske Shoppingcentre

Lyngby Storcenter er en del af DSC (Danske Shoppingcentre), der blev etableret primo 2018 og har 17 butikscentre fordelt over hele landet. Porteføljen har et samlet areal på cirka 850.000 kvm og driver omkring 1.100 lejemål i alt. Årligt besøges shoppingcentrene af flere end 68 millioner kunder.

DSC ejer følgende shoppingcentre: Aalborg Storcenter – Amager Centret – City2 – Copenhagen Designer Outlet – Frederiksberg Centret – Friis Shoppingcenter – Glostrup Shoppingcenter – Helsingør Bycenter – herningCentret – Hvidovre C – Ishøj Bycenter – Kolding Storcenter – Lyngby Storcenter – Nørrebro Bycenter – Randers Storcenter – SlotsArkaderne – VestsjællandsCentret.

Kilde: Comwell / DSC.