Stensdal Group køber ejendom på Lundtoftegårdsvej i Kongens Lyngby af Tryg RealEstate Denmark. Illustration af facadeopdatering: Stensdal Group.
Stensdal Group køber ejendom på Lundtoftegårdsvej i Kongens Lyngby af Tryg RealEstate Denmark. Illustration af facadeopdatering: Stensdal Group.

Traditionelt har Stensdal Group har sigtekornet rettet mod erhvervsejendomme i Københavns omegn og primært Vestegnen, men med købet af en ejendom i Lyngby, som overtages den 1. marts 2024, bevæger ejendomskoncernen sig tættere mod København. Det fremgår af en pressemeddelelelse.

Ejendommen på Lundtoftegårdsvej 95-97 føjer desuden et bygningsareal på i alt 7.970 kvadratmeter til sin Stensdal Groups eksisterende portefølje. Ejendommen ligger på en 10.651 kvadratmeter grund, og ved overtagelsen vil ejendommen stort set være fri for lejere.

– Vi er utroligt glade for at kunne udbygge vores portefølje med denne fine ejendom, der passer helt perfekt til vores koncept, hvor vi sigter efter ejendomme, der lider under tomgang og har behov for opdatering og modernisering, for reelt at være udlejningsbare. Vores force er, at vi har alle funktioner in-house, sammen med et stærkt kapitalberedskab, så vi kan agere hurtigt og sikre sælger en seriøs og effektiv proces. Herudover investerer vi betydeligt i vores ejendomme – også inden vi finder lejerne – så vi altid står med nogen af de mest attraktive arealer i markedet, udtaler administrerende direktør, Søren Stensdal.

Ejendommen har energimærke A2010. I Stensdal Group glæder man sig over den høje energimærkning, da det går godt i spænd med Stensdal Groups ESG-indsats og store fokus på energirenovering.

Med ejendommens attraktive beliggenhed, så forventer man i Stensdal Group også, at dette vil højne interessen fra kommende lejere og deres medarbejdere. Her er arbejdspladsen nemlig tæt på Helsingørmotorvejen, og dertil kan man som lejer i ejendommen ikke mindst se frem til Hovedstadens Letbane, der fra 2025 vil have en station under 100 meter fra ejendommen.

Lars Vestergaard Olsen, Ejendomsdirektør i Stensdal Group, har varetaget købsprocessen for ejendomskoncernen og glæder sig til at komme i gang med arbejdet:

– Vi kan samlet set tilbyde cirka 5.000 kvadratmeter kontor og cirka 2.000 kvadratmeter regulært lagerareal på en meget efterspurgt beliggenhed i Lyngby. Vi ser frem til at komme i gang med en spændende proces i forbindelse med både opdateringen af ejendommen og udlejningsarbejdet. Allerede nu er vi i dialog med flere potentielle lejere, og vi forventer stor interesse for lejemålene i ejendommen, udtaler han.

Sælger har været repræsenteret af CBRE og Bruun & Hjejle, mens Stensdal Group selv har forestået due-diligence og har været bistået af advokat Jens Jacob Dühr fra Ideal Advokater.