Johannes Birk Schwarz, centerchef for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune. Foto: PR.
Johannes Birk Schwarz, centerchef for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune. Foto: PR.

Johannes Birk Schwarz bliver ny centerchef for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune. Han kommer fra en stilling som chef for Teknik og Miljøsekretariatet i Favrskov Kommune, hvor han havde ansvar for sekretariatets 15 medarbejdere. Det oplyser den nordjyske kommune i en pressemeddelelse.

I Frederikshavn Kommune får han ansvar for omkring 80 medarbejdere. Han skal sikre den daglige drift og udviklingen inden for det tekniske og miljømæssige område.

– Jeg glæder mig til at stå i spidsen for de mange dygtige medarbejdere og afdelingsledere, der dagligt bidrager til at skabe gode rammer for borgere og virksomheder. Inden for Teknik og Miljø løser vi mange meningsfulde udviklings- og myndighedsopgaver, og det er centrets kompetente medarbejdere, der gør en forskel hver dag, udtaler Johannes Birk Schwarz.

Johannes Birk Schwarz er opvokset i Aabybro, og i 2021 flyttede han og familien til Nørresundby.

– Jeg ser Frederikshavn Kommune som en kommune, der fortsat har et stort udviklingspotentiale, og det vil jeg gerne være en del af, udtaler han.

Boie Frederiksen, som er direktør med ansvar for teknik, kultur og borgerservice i Frederikshavn Kommune, ser også frem til samarbejdet.

– Johannes kan bidrage med en stor erfaring fra både det kommunale og statslige. I dag er der et stort fokus på, at administration og sagsbehandling er effektiv og korrekt, og med Johannes’ baggrund er han et rigtig godt bud på en centerchef, som kan sikre det, siger Boie Frederiksen.

Johannes Birk Schwarz tiltræder den nye stilling den 1. marts 2023.