Forretningsfører i Boligkontoret Danmark Charlotte Bjørngaard Sommer og formand for Frydenhøjparken Thomas Kaarsberg ved underskrivelsen af administrationsaftalen, der er gældende fra den 1. oktober 2023. Foto: PR.
Forretningsfører i Boligkontoret Danmark Charlotte Bjørngaard Sommer og formand for Frydenhøjparken Thomas Kaarsberg ved underskrivelsen af administrationsaftalen, der er gældende fra den 1. oktober 2023. Foto: PR.

Frydenhøjparken består af 114 rækkehuse med seks forskellige typer boliger samt 12 enkeltværelser fordelt i tre rækkehuse. Bebyggelsen ligger i Hvidovre, og bliver nu medlem af Boligkontoret Danmark. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Med medlemsskabet får vi som en mindre boligforening tilført massiv viden, erfaring og ekspertise, samtidig med at vi kan bevare vores selvstændighed, udtaler formand i Frydenhøjparken Thomas Kaarsberg.

Frydenhøjparken har en boligmasse af lidt ældre dato, og der står klart, at det kræver vedligehold både nu og på sigt, og derfor er der behov for en god dialog mellem beboere, bestyrelse og administrationsselskab.

I den proces vil der være behov for Boligkontoret Danmarks sparring, siger formanden, der også peger på de øgede krav om blandt andet effektiv drift, der stilles til almene boligorganisationer.

– Så med medlemsskabet ruster vi os til fremtiden, så vi også fremadrette kan tilbyde gode betalelige boliger til både nuværende og fremtidige beboere, siger Thomas Kaarsberg.

Boligforeningen kommer dermed til at indgå i Boligkontoret Danmarks foreningsbaserede fællesskab, der består af administration af 35.000 almene lejeboliger for en lang række boligforeninger landet over. Boligkontoret Danmark er decentralt opbygget med en række afdelingskontorer rundt om i landet.

Frydenhøjparken vil blive administreret fra afdelingskontoret i Holte. Her ser forretningsfører Charlotte Sommer Bjørnsgaard frem til samarbejdet.

– Det bliver en fornøjelse at bistå Frydenhøjparken i at få strømlinet driften og videreudvikle på de spændende tiltag, bestyrelsen har taget på det beboerdemokratiske område, udtaler Charlotte Sommer Bjørnsgaard.

Hun peger blandt andet på de dialogmøder, bestyrelsen holder med beboerne, samt et stort fokus på trivsel og fællesskab i Frydenhøjparken.

Den kommende administrationsaftale, der blev underskrevet torsdag den 22. juni, er gældende fra den 1. oktober 2023.