Fyrtårn på Bornholm sat til salg som sommerhus. Foto: Lilienhoff.
Fyrtårn på Bornholm sat til salg som sommerhus. Foto: Lilienhoff.

På Bornholms sydlige spids ved Dueodde ligger et gammelt fyrtårn i første række til sandklitter og vand. Fyrtårnet fra 1880 er for længst er gået ud af funktion og forvandlet til en bolig.

Men tårnet står stadig – komplet med Christian d. 9’s monogram på facaden – og du kan altså nu købe det 220 kvadratmeter store hjem med tilhørende tårn, fyrmesterbolig og havudsigt for 7,95 millioner kroner.

Ejendommen blev for ti dage siden sat til salg som sommerhus hos liebhavermægleren Lilienhoff. Det skriver Boliga.

“Den oprindelige villa på ejendommen fremstår med et pænt, om end slidt, udtryk udefra. Inden døre er både stueplan og førstesalen fuldstændig tømt, og det er kun ydermurene, som endnu står tilbage. Det giver selvsagt muligheden for at opføre netop den bolig i de materialer og med den indretning, som man måtte ønske”, skriver Lilienhoff om ejendommen.

“På matriklen står yderligere en bolig. Denne er i nydelig stand, og for nyligt er den blevet forsynet med en fjernbetjent varmepumpe og et nyt tag. Boligens 190 kvadratmeter udgøres af henholdsvis et opholdsrum med køkken og stue i forening, tre værelser et badeværelse og et bryggers. Bemærk, at der ikke er bopælspligt på ejendommen, og at udlejningsøkonomien er ganske attraktiv”, oplyser mægleren videre.

Sommerhuset ligger på en 3.837 kvadratmeter stor grund på Fyrvejen 11 i Nexø. Det har fire værelser og omfatter i alt 220 kvadratmeter.

Se fyrtårnet her.