Hotel Balka Strand er blevet solgt

Den lokale forretningsmand Jørgen Larsen overtog for et par år siden Hotel Balka Strand. Nu er hotellet i Nexø på Bornholm igen blevet solgt.

Ifølge Bornholms Tidende er Hotel Balka Strand i Nexø blevet solgt for anden gang inden for blot et par år.

Sælger er ifølge avisen den lokale forretningsmand Jørgen Larsen, som købte hotellet i december 2021 for knap 22 millioner kroner.

Det er EDC Bornholmerbo, der har stået for salget, og ifølge avisen oplyser ejendomsmæglerfirmaet, at hotellet er blevet solgt til et selskab tilhørende Søren Clausen fra København, som overtog det den 15. marts.

Selskabet vil på et senere tidspunkt vil løfte sløret for sine fremtidige planer for hotellet, skriver Bornholms Tidende.

Foruden 40 værelser har hotellet blandt andet restaurant og mødefaciliteter samt minigolf, petanque en udendørs pool, der er åben fra maj til september. Hotellet og konferencefaciliteter er klassificeret som tre-stjernet og ligger i øvrigt blot 150 meter fra Sand Badestrand, der betegnes som en af Bornholms bedste.

Salgsprisen fremgår ikke i denne omgang, og handlen er endnu ikke tinglyst. Ejendommen er i oktober 2022 offentligt vurderet til en værdi på 19,6 millioner kroner, hvoraf grundværdien udgør knap 1,7 millioner kroner.