Haderslev Kommune køber ejendom på Trekanten 3 i Vojens for 1,95 millioner kroner. Foto: Haderslev Kommune.
Haderslev Kommune køber ejendom på Trekanten 3 i Vojens for 1,95 millioner kroner. Foto: Haderslev Kommune.

Kommunalbestyrelsen i Haderslev Kommune besluttede den 28. maj at købe ejendommen Trekanten 3 i Vojens af Støc-Bo Møbler.

Ejendommen husede tidligere Idemøbler ligger ved indkørslen til Vojens i den østlige ende af byen.

Lokalerne på Trekanten 3 har stået ubenyttet hen i længere tid, og området er meget forfaldent. Kommunen har købt ejendommen for at rive den ned.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Dette er en milepæl for udviklingen i Vojens, og jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at indgå en aftale om at købe Trekanten 3. Vi får med købet her mulighed for at forme udviklingen af Vojens by i den retning, vi ønsker. Der er flere muligheder, og dem skal vi undersøge, men købet åbner for, at vi kan skabe sammenhæng og det er meget positivt, udtaler borgmester Mads Skau (V).

Tanken er at forskønne området, og at man samtidig kan udnytte den sammenhæng arealet har med de øvrige arealer omkring Vojens Hallerne.

– Købet af Trekanten 3 er et stort skridt i den rigtige retning for Vojens. Nu kan vi arbejde med at forskønne og skabe sammenhæng til området omkring hallerne og udvikle byen, så det giver mest mulig værdi for lokalområdet, siger Bent Kloster (V), formand for Land- og Byudviklingsudvalget.

Ejendommen har været udbudt til salg for 3,5 millioner kroner, men efter et længere forhandlingsforløb har kommunen indgået aftale med Støc-Bo om en købspris på knap 2 millioner kroner.

Der venter dog også udgifter til nedrivningen, og det forventes at koste i omegnen af 1,5 millioner kroner. Når alt er lagt sammen ender kommunen med en udgift på omkring 3,6 millioner kroner i forbindelse med køb og nedrivning af ejendommen.