Harald Nyborg åbner ny butik i Frederikssund

Harald Nyborg åbner ny butik i "Den gamle Kvickly" på Falkenborggården i Frederikssund. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland har formidlet udlejningen.

Harald Nyborg har lejet sig ind på 2.150 kvadratmeter i “Den gamle Kvickly” på Falkenborggården 4 i Frederikssund. Her åbner detailkæden en ny butik, lyder det i en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, som har formidlet udlejningen af detaillokalet.

– Vi har undersøgt mulighederne for at etablere en butik i Frederikssund i en længere periode nu. Baseret på en større postnummerundersøgelse kan vi se stor værdi i at komme tæt på en markant kundegruppe i området. Så skal kunderne ikke køre så langt for at handle hos os. Vi er glade for, at der opstod en mulighed for at leje os ind på Falkenborggården 4 – også fordi, det er en lidt atypisk placering for os, udtaler Arne Gerlyng Hansen, administrerende direktør i Harald Nyborg, i meddelelsen.

– Normalt bygger vi en Harald Nyborg butik op på en bar grund lidt uden for centrum, men denne ejendom passer faktisk fint til vores behov. Nu får vi en lidt anderledes Harald Nyborg inde i byen og derfor ikke som boksbutik, som kunderne ellers har været vant til at se, udtaler han og oplyser, at ejendommen først skal igennem en mindre renovering og optimering.

I “Den gamle Kvickly” flytter Harald Nyborg ind som nabo til FitnessWorld i et område af Frederikssund, der er i rivende udvikling. Det fortæller udlejer Mads Søndergaard, som ifølge tinglysningen købte ejendommen gennem anpartsselskabet Falkenborggården for knap 127 millioner kroner med overtagelse i november 2021.

– Vi ville gerne have en lejer, der kunne trække nogle kunder til, og det ønske opfylder Harald Nyborg i høj grad. De skaber ikke alene værdi til ejendommen, men også til hele byen. Der sker i forvejen en masse i den centrale del af Frederikssund, hvor diverse udviklings- og boligprojekter skyder op, og tilkomsten af Harald Nyborg taler rigtig godt ind i denne positive udvikling, udtaler udlejer, Mads Søndergaard.

Harald Nyborg åbner ny butik i Frederikssund. Foto: EDC Poul Erik Bech Nordsjælland.
Harald Nyborg åbner ny butik i Frederikssund. Foto: EDC Poul Erik Bech Nordsjælland.

Jacob Lunding, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, har bistået udlejningen af ejendommen.

– Der har historisk set været god trafik til ejendommen, og der foregår en masse byudviklingsprojekter i området, som går hånd i hånd med den befolkningstilvækst, der forventes over de næste år. Dermed får lejemålet en fin synlighed – også forøget af placeringen tæt på tungt trafikerede veje, udtaler han.

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904 og er en dansk, familieejet butikskæde, der forhandler værktøj, elektronik, haveudstyr og meget mere fra sine i alt 51 butikker i Danmark.