Tidligere Superliga-spiller for FC Helsingør, Anders Holst, er nu partner hos EDC Poul Erik Bech Frederikssund. Foto: PR.
Tidligere Superliga-spiller for FC Helsingør, Anders Holst, er nu partner hos EDC Poul Erik Bech Frederikssund. Foto: PR.

EDC Poul Erik Bech Frederikssund forstærker holdet med Anders Holst (31), der er blevet optaget som ny partner. Det oplyser ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Anders Holst kom til EDC Poul Erik Bech Frederikssund i oktober 2022. Han har en fortid som professionel fodboldspiller.

– Jeg har hele tiden vidst, at der kom et liv efter jeg skulle sætte støvlerne på hylden. Ligeledes har jeg vidst at jeg søgte en branche, hvor konkurrence er i højsædet. Det har jeg fundet lige siden jeg startede i mæglerbranchen som trainee for to år siden, og det blev min vej ind i branchen. Efterfølgende tog jeg turen til EDC Poul Erik Bech Frederikssund og efter at have været der i knap et år, er jeg stolt af at blive optaget som partner, udtaler Anders Holst.

LÆS OGSÅ: NY PARTNER I EDC POUL ERIK BECH I STENLØSE

– Jeg er konkurrencemenneske ind til benet og mine mange år på fodboldbanen har jeg taget med mig i mit virke som ejendomsmægler. Jeg kan godt lide mentaliteten med at hårdt arbejde betaler sig, og “at der er noget at vinde”. Det giver motivation i dagligdagen, og gør det i mine øjne sjovere at arbejde. Derfor glæder jeg mig også til at vinde markedsandele i Frederikssund og omegn, og jeg er glad for at være en del af partnerkredsen i EDC Poul Erik Bech Frederikssund med Claus Lund Pedersen og Simon Herløv.

Anders Holst er født og opvokset i Helsinge, og han har spillet fodbold i FC Helsingør i over 10 år. I tiden som professionel fodboldspiller har han blandt andet spillet i Superligaen med den nordsjællandske klub.

LÆS OGSÅ: FREDERIKSSUND KOMMUNE UDSTYKKER NYE GRUNDE TIL PARCELHUSE OG TINY HOUSES

– For halvandet år siden flyttede jeg til Skævinge, 15 minutters kørsel nordøst for Frederikssund med min forlovede og vores to børn, så efterhånden kender jeg også mere og mere af den mere vestlige del af Nordsjælland ud mod Roskilde Fjord, siger Anders Holst.

– De kunder i Frederikssund, som ikke allerede kender mig, kan forvente at møde en imødekommende mægler, som brænder for at gøre en forskel for kunderne og deres salg. Jeg har som sagt et vindergen udover det sædvanlige, og det kommer også til udtryk, når jeg skal sælge boliger, så det glæder jeg mig til at fortsætte med nu som partner.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.