HusCompagniet og NREP bygger tryghedsboliger i Helsinge

Den nordiske ejendomsinvestor NREP har valgt HusCompagniet til at bygge 23 bæredygtige tryghedsboliger i Troldebakkerne i Helsinge. De opføres i forbindelse med friplejehjemmet Helene Mariehjemmet

NREP og HusCompagniet har indgået totalentrepriseaftale om opførelse af 23 tryghedsboliger i forbindelse med et friplejehjem i den nye bydel Troldebakkerne i Helsinge, oplyser HusCompagniet i en pressemeddelelse.

Ligesom friplejehjemmet skal rækkehusene opføres på en i alt cirka 20.000 kvadratmeter stor grund, som Gribskov kommune sidste år solgte til NREP.

HusCompagniet gik i 2020 ind i markedet for rækkehuse til professionelle investorer, og derfor er totalentrepriseaftalen en vigtig milepæl for selskabet.

– Vi ser et stort potentiale for os på rækkehusmarkedet, hvor vi drager nytte af de mange års viden og erfaringer, vi har opnået som markedsleder på privatmarkedet, udtaler Martin Ravn-Nielsen, administrerende direktør i HusCompagniet, i pressemeddelelsen.

NREP lægger i byggeriet af både friplejehjemmet og de 23 tryghedsboliger stor vægt på bæredygtighed. Målsætningen er, at de 23 rækkehuse skal certificeres til DGNB Guld.

Byggeriet af de 23 tryghedsboliger går i gang i juni 2022 og forventes at stå klar i april 2023.

Om Troldebakkerne

Den nye bydel Troldebakkerne udvikles på et 70 hektar stort areal nord for Helsinge. Når bydelen er fuldt udbygget, vil den rumme 700 boliger. Boligerne placeres i 25 forskellige klynger, der hver især rummer mellem 14 og 50 boliger.

Udviklingen af Troldebakkerne er en del af den strategiske dagsorden i Gribskov Kommune om, at Helsinge skal vokse fra cirka 8.000 indbyggere til 10.000 indbyggere. Helhedsplanen for Troldebakkerne er udarbejdet af Effekt Arkitekter.

Du kan læse mere om Troldebakkerne her: https://www.troldebakkerne.dk/