Katrine Enø, salgs-og udlejningschef hos Ikano Bolig. Foto: PR.
Katrine Enø, salgs-og udlejningschef hos Ikano Bolig. Foto: PR.

Katrine Enø er ansat som ny salgs-og udlejningschef hos Ikano Bolig. Fremover får hun ansvaret for udlejning og salg af Ikano Boligs lejligheder og rækkehuse.

Det skriver projektudvikleren i en pressemeddelelse.

Katrine Enø kommer senest fra en stilling som projektchef hos EDC Projekt Poul Erik Bech, men trækker også på erfaring fra sin tid i Danbolig og Stad Projekt. Hun er uddannet ejendomsmægler.

– Katrine kommer med en yderst relevant erfaring fra mæglerbranchen, og har derudover erfaring med netop vurdering og udvikling af boligprodukter på afsætningssiden, som helt sikkert vil bidrage positivt til vores projektudviklingsfase. Med en solid kundeforståelse i bagagen bidrager Katrine desuden til vores fokus på konstant at forbedre kundeoplevelsen hos Ikano Bolig, fortæller Ulrik Steen Jensen, udviklingsdirektør hos Ikano Bolig.

Læs også: Så meget voksede de danske kommuner i 2023

Katrine Enø kommer som salgs- og udlejningschef hos Ikano Bolig til at arbejde tæt sammen med eksterne mæglere. Desuden skal hun deltage aktivt i udviklingsarbejdet af projekterne, herunder produkt- og prissætningsstrategier.

– Jeg glæder mig til at være en del af Ikano Bolig, som har en stærk vision om at skabe gode og funktionelle boliger til mennesker i alle faser af livet, og jeg er begejstret for at skulle være en del af rejsen mod at skabe bæredygtige og innovative boliger. Og så ser jeg frem til at arbejde tæt sammen med et kompetent team og være med til at optimere vores processer for at sikre en endnu bedre kundeoplevelse, fortæller Katrine Enø.