Ikoniske lokaler skal huse nyt koncept i Roskilde

Det nye koncept 2Ø, der tager sig af både syn og hørelse, åbner i Algade 23, hvor isenkræmmeren Importøren har haft til huse i mere end 100 år.

Den 23. februar åbner 2Ø en ny butik i Importørens gamle lokaler i Algade i Roskilde. Den kombinerede høreklinik og optikerforretning er efter en renovering rykket ind i lokalerne med højteknologiske skærme, vin- og kaffebar og loungestemning, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi har glædet os rigtig meget til at åbne i Roskilde, der jo lidt er verdens navle på Sjælland. Vi har ledt efter det helt rigtige lejemål, og det er fedt at få lov til at være i en af byens historiske bygninger, der har en helt særlig ikonisk Matador-stemning over sig, siger den ansvarlige for 2Ø i Janne Gärdström.

Den første 2Ø – øjne og ører – åbnede i maj 2022 i Holbæk. Manden bag konceptet, den tidligere Thiele-direktør Rasmus Bertelsen Planck, har glædet sig til at tage konceptet videre til Roskilde.

– Vores succes i Holbæk består i måden, vi går til vores kunder på og giver dem en oplevelse udover det sædvanlige. Man kan godt sige, at corona har givet os en del af den succes, fordi folk er blevet så opmærksomme på god service efter al den tid med ren nethandel. Vi har gjort et kæmpe nummer ud af oplevelsen i butikken og af vores service, siger Rasmus Bertelsen Planck, der blandt andet serverer champagne, hvidvin og kaffe i sine forretninger.

Hos butikskæden er det muligt at få høreapparat uden at skulle stå på venteliste til hverken ørelæge, høreapparat eller tilskud fra det offentlige. Desuden bryster kæden sig af at have et stort udvalg af moderne briller og solbriller.