Badehotel Søfryd går konkurs igen

Badehotel Søfryd ved Roskilde Fjord i Jyllinge er igen begæret konkurs. Hotellet har selv indgivet konkursbegæringen.

For omkring et år siden blev Badehotel Søfryd ved Roskilde Fjord i Jyllinge reddet fra en konkurs, men nu er badehotellet igen i store problemer. Det skriver Ekstra Bladet.

Anpartsselskabet bag hotellet blev ifølge avisen begæret konkurs den 23. februar 2024.

Advokat Anders Gintberg Levin fra Advokatfirmaet Levin er indsat som kurator, og han fortæller til Ekstra Bladet, at det er selskabet selv, der har indgivet konkursbegæringen.

Læs også: Stor mangel på små boliger i Roskilde

Ifølge Ekstra Bladet er der endnu ikke overblik over, hvor stor gælden er i selskabet, eller hvor mange aktiver der er.

– Vi er ved at danne os et overblik over selskabet med henblik på at vurdere mulighederne for at se, om der er noget, der kan overdrages – og i givet fald til hvem og på hvilke vilkår, siger Anders Gintberg Levin til Ekstra Bladet.

Selskabet bag hotellet blev stiftet i marts 2023 og har endnu ikke aflagt regnskab.

I det forrige selskab bag badehotellet blev grunde og bygninger i årsrapporten fra 2020/21 bogført til en værdi af 5,35 millioner kroner.

Da Steen Rye Jeppesen sammen med flere andre investorer overtog hotellet i blev det ifølge SN.dk delt i to i form af et ejendomsselskab, der ejer bygningen, og et driftsselskab, som ejer restauranten og hotellet.

Og det er ifølge avisen kun selskabet med restaurant- og hoteldelen, der er gået konkurs. Alt håb er dog ikke ude.

– Jeg er på vej til møde med kurator, og der er en my chance for, at der er nogle ting, som løser sig, som giver dem, der har booket store arrangementer i løbet af foråret, et bedre budskab end det billede, der tegner sig lige nu, siger Steen Rye Jeppesen til SN.dk.

Denne artikel er opdateret med flere oplysninger den 28. februar klokken 13.37.