KAB får ny vicedirektør

Den nuværende chef for jura og udlejning, Birthe Houlind, er ny vicedirektør i KAB, mens Sofie Heilskov ansættes som innovationschef.

KAB rokerer i ledelsen. Den nuværende chef for jura og udlejning, Birthe Houlind, bliver forfremmet til vicedirektør og indtræder i ledelsen. Hun skal være med til at styrke det strategiske arbejde med kundeområdet, skriver KAB i en pressemeddelelse.

Den interne opstilling bliver desuden justeret med blandt andet en rendyrket udlejningschef, et nyt fokus på kundeøkonomien og mere ledelseskraft bag den grønne omstilling, lyder det fra KAB.

– Et af målene med rokaden er, at vi bliver endnu bedre til at skabe værdi for vores selskaber lokalt, så vi bedst muligt kan understøtte dem i at nå de mål, som de sætter sig – for eksempel med energieffektivitet eller vedligehold, udtaler administrerende direktør i KAB, Jens Elmelund.

Samtidig med at kundesiden styrkes, sættes der endnu mere skub i den bæredygtige og digitale udvikling. Det sker i første omgang gennem ansættelsen af Sofie Heilskov, der får titel af innovationschef i KAB.

LÆS OGSÅ: PRISEN PÅ RENOVERING AF ALMENE BOLIGER I VALBY STIGER MED 190 MILLIONER

Hun kommer med en masse erfaring om især udvikling af bæredygtighedsstrategier og transformation i blandt andet Telia og senest som strategisk rådgiver i konsulenthuset, We Love People, skriver KAB.

Der er omkring 400 medarbejdere i administrationen i KAB-Huset i København og cirka 1.200 lokalt ansatte på ejendomskontorerne i boligafdelingerne.

Med Med 64.530 almene boliger i hovedstadsregionen er KAB Danmarks største administrationsorganisation. KAB-Fællesskabet består af 32 almene boligorganisationer fordelt på 418 boligafdelinger, ni parlamentariske selskaber og fire kollegier.