Lars Holst siger farvel til AG Gruppens bestyrelse. Foto: PR.
Lars Holst siger farvel til AG Gruppens bestyrelse. Foto: PR.

I forbindelse med offentliggørelsen af det seneste årsregnskab for projektudviklingskoncernen AG Gruppen meddeler virksomheden, at den netop afholdt generalforsamling samtidig blev Lars Holsts sidste officielle pligt. Det skriver den fynske ejendomsudvikler i en pressemeddelelse.

Lars Holst har været en del af AG Gruppens bestyrelse siden 2015, og han har således været vidne til det generationsskifte, som er gennemført med Bjarke Windeløv Graaes indtræden som partner.

– 2015 var et spændende år at komme ind i AG Gruppen, udtaler Lars Holst.

– Dengang var branchen præget af, at alle kæmpede mod hinanden for at bygge billigst muligt og opnå mest profit. Men AG Gruppen ville det anderledes. Virksomheden var meget tydelig omkring, at de ikke ønskede at være en del af den mere kulørte byggebranche. De havde helt andre ambitioner.

Lars Holsts indtrædelse i AG Gruppens bestyrelse blev en tydelig markør for virksomhedens ønske om at komme op på en højere hylde. Man ville se langt mere helhedsorienteret på at udvikle og bygge boliger og blive endnu bedre til netværk, samarbejde med kommuner og til at tiltrække investorer.

Da Lars trådte tilbage som formand sidste år, og overleverede roret til Boris Nørgaard Kjeldsen, lovede han direktionen at blive siddende endnu en periode.

– Vi har været utrolig glade for at have Lars i vores bestyrelse, hvor han med sin store erfaring har medvirket til den kontrollerede vækst, vi har været igennem de senere år, udtaler Robin Feddern.

– Jeg har lovet fruen, at der skal være mere tid til hende og den øvrige familie. Og jeg er i øvrigt sikker på, at den nye bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen sammen med Berit Hoelgaard Didriksen, Bjarke og Robin nok skal klare sig uden mig. Strategi og værdigrundlag er nemlig ekstremt veldefineret i AG Gruppen, slutter Lars Holst.

AG Gruppen blev under det forhenværende navn Arkitektgruppen stiftet i 1986. Selskabet har siden da udviklet 8.000 boliger og en række erhvervsbyggerier.