Lemvigh-Müller styrker bestyrelsen med digital profil

Bente Mølbæk Christensen er indtrådt i bestyrelsen for Lemvigh-Müller som led i virksomhedens fokus på digital forretningsudvikling.

Bente Mølbæk Christensen træder ind i bestyrelsen i Lemvigh-Müller.

Hun skal understøtte virksomhedens strategiske fokus på digitalisering og forretningsudvikling. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– I Bente Mølbæk Christensen har vi fundet en meget relevant kombination af dyb indsigt i flere af de industrier, Lemvigh-Müller arbejder sammen med, og høj faglighed indenfor digital forretningsudvikling, udtaler bestyrelsesformand Christian Lemvigh-Müller.

– Vi investerer massivt i udviklingen af vores virksomhed i disse år, og Bente skal være med til at præge den udvikling, så vi bedst muligt understøtter vores partneres behov.

Bente Mølbæk Christensen arbejder som kommunikationschef i industrikoncernen AVK International og har ifølge Lemvigh-Müller mere end 25 års ledelseserfaring.

Læs også: Lemvigh-Müller opruster med ny kommerciel direktør

Hun har arbejdet med blandt andet teknologiledelse, digital transformation og bæredygtighed i forsyningskæder. Dels som partner i Deloitte Consulting, dels i en række ledende strategiske poster, heriblandt Head of IT, Supply Chain, Planning & Analytics i Arla og Delivery Manager i IBM.

I Lemvigh-Müllers bestyrelse skal Bente Mølbæk Christensen foruden Christian Lemvigh-Müller arbejde sammen med næstformand Allan Lindhard Jørgensen samt bestyrelsesmedlemmerne Per Henning Jensen, Leendert Hage og Erik Grambow. De to sidstnævnte er medarbejdervalgte.