Lidl åbner butik i Brande

Den 8. februar åbner Lidl kædens første butik i Brande. Butikken indrettes i den tidligere Aldi-butik på Chr. Bergsvej.

Lidl har en ambition om at have 200 butikker i Danmark, og i Brande tager discountkæden endnu et skridt mod at opfylde målsætning.

Ifølge en pressemeddelelse åbner Lidl således i den nu tidligere Aldi-butik på Chr. Bergsvej 2. Dørene slås op den 8. februar.

– Det har længe været en prioritet for os at åbne en butik i Brande. Og med butikkens placeringen tæt op ad Vejlevej, ligger butikken perfekt for både de morgenbrødsultne om morgenen og for pendlerne, der handler på vej hjem fra arbejde om eftermiddagen, udtaler Mads T. Nielsen, der er udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.

– Vi er meget tilfredse med endelig at kunne afsløre åbningsdatoen, og vi glæder os til at vise vores velkendte butikskoncept frem.

I front for den første Lidl-butik i Brande står butikschef Nicolai Rejsenhus.

– Vi vil være den foretrukne købmand, som kunderne kender, og som altid er i øjenhøjde og leverer den gode nærværende kundeoplevelse. Der er skarp konkurrence om kunderne i Brande, så vores serviceniveau skal være tårnhøjt, udtaler han.

Lidl-butikken i Brande er ikke kun kædens første nye butik vest for Storebælt i 2024, det er også dagligvarekædens første tobak- og nikotinfrie dagligvarebutik i det centrale Jylland.