Lindu Ejendomme køber lagerejendom i Brøndby

Lindu Ejendomme udvider sin portefølje med købet af en 4.330 kvadratmeter stor lagerejendom i Priorparken i Brøndby. Ejendommen fuldt udlejet.

Lindu Ejendomme, grundlagt af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, køber en 4.330 kvadratmeter lagerejendom på Priorparken 357 i Brøndby, oplyses det i en pressemeddelelse fra Brunswick Real Estate.

“Ejendommen er fuldt udlejet og har gode muligheder for implementering af ESG-initiativer”, skriver Brunswick Real Estate.

Det fremgår af tinglysningen, at Lindu Ejendomme har købt ejendommen for 30,5 millioner kroner. Ejendommen er i oktober 2020 offentligt vurderet til 17,1 millioner kroner, hvoraf grundværdien udgør knap 3,9 millioner kroner.

Anthony Romano, der er investeringschef hos Brunswick Real Estate, betegner i meddelelsen ejendommen i Brøndby som en “glimrende tilføjelse” til Lindu Ejendommes voksende portefølje.

– Vi fortsætter med at være på udkig i markedet for at tilføje flere ejendomme til vores voksende portefølje og ser frem til at udvikle vores nuværende portefølje i tæt samarbejde med vores lejere, baseret på deres behov, udtaler Anthony Romano i pressemeddelelsen.

Lindu Ejendomme leder især efter investeringsmuligheder inden for såkaldt last-mile, logistik- og lager-/industriejendomme i Storkøbenhavn og på “de bedste lokationer i Jylland”.

Med købet af ejendommen i Brøndby har Lindu Ejendomme nu en portefølje bestående af 12 ejendomme med et samlet udlejningsareal på omkring 75.000 kvadratmeter.