Lokale overtager Home Gentofte og Home Vangede

Ejendomsmæglerne og vennerne Sebastian Cederholm og Mathias Wiegell er nye indehavere af butikkerne Home Gentofte og Home Vangede.

Ejendomsmæglerne Sebastian Cederholm og Mathias Wiegell har fra den 1. november overtaget Home Gentofte og Home Vangede. Det skriver ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

De to kolleger flytter arbejdsadresse efter tre år på Amager, henholdsvis som indehaver og partner i Home Amagerbro – Islands Bygge.

– Det er bare noget andet at være mægler et sted, du kender fra barnsben. Når jeg går rundt, kigger jeg ind i haver, hvor jeg har leget som barn. Her er masser af minder, og det giver en anden følelse for et område, udtaler 30-årige Mathias Wiegell.

Han er konfirmeret i Gentofte Kirke og nabo til Home-butikken. Hans forældre bor desuden stadig i barndomshjemmet på Gisselfeld Alle.

Sebastian Cederholm, også 30 år, er født på Amager, men han er vokset op i Charlottenlund, har gået i folkeskole i Hellerup og spillet håndbold i flere år i den lokale klub.

Duoen har i øvrigt begge gået på Ordrup Gymnasium, hvor Sebastian Cederholm gik på årgangen over Mathias Wiegell. Dengang kendte de dog ikke hinanden, men lokalområdet har de styr op.

– Hvis vi lægger det hele sammen, så har vi et enormt kendskab til Gentofte Kommune, udtaler Sebastian Cederholm.

Trods sin unge alder har Sebastian Cederholm formået at tage noget af en omvej ind i mæglerfaget. Faktisk var han ambulanceredder, indtil storebroren Nicolai Cederholm inspirerede ham til at søge ind i branchen.

– Jeg kan lide at arbejde med mennesker, og det gør man både som redder og som ejendomsmægler, men jeg har aldrig fortrudt mit skifte, siger han, der blev yngste indehaver i Home som 26-årige i 2019.

Mathias Wiegell har en fortid som garder i Den Kongelige Livgarde med sig. Nu er fokus rettet mod boligmarkedet, hvor markedet aktuelt ikke holder samme niveau som i coronatiden med mange købere og mange handler.

– Det kunne være sjovere, hvis markedet var bedre, men der er altid folk, der har brug for en god ejendomsmægler, og det handler for os om at gribe muligheden, når den er der. Det her er vores drømme, der skal realiseres – nu skal det være. Vi må bare tro på os selv og tænke på, hvad vi allerede har præsteret sammen, siger Mathias Wiegell.

Han bliver ikke modsagt af Sebastian Cederholm.

– Vi har gjort det rigtig godt og løftet butikken på Amagerbro fra 35 handler til 104 handler. Vores egen indsats er jeg slet ikke nervøs for, slår Sebastian Cederholm fast.

Sebastian Cederholm og Mathias Wiegell overtager Home Gentofte på Gentoftegade 27a og Home Vangede på Mosegårdsvej 1 fra Rudolph de Klauman.