Lund & Refsgaard flytter til Holstebro

Tømrerfirmaet Lund & Refsgaard flytter fra Ikast til Holstebro, hvor de bygger nyt domicil på Sletten, hvor en af kunderne også bygger nyt hovedkvarter.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer flytter tømrerfirmaet Lund & Refsgaard fra Ikast til Holstebro.

Virksomheden blev i 2011 stiftet af Tom Lund og Steffan Refsgaard, som begge bor i Holstebro, skriver avisen. De forventer efter påske at gå i gang med byggeriet af et nyt domicil på 2.800 kvadratmeter på Sletten.

– Det er vigtigt for os, at vi får nok plads. Vi vil meget gerne præfabrikere så meget som muligt, og nu får får vi nye og bedre muligheder, siger Tom Lund til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han fortæller videre til avisen, at Lund & Refsgaard blandt andet skal lave facader for en anden virksomhed, der også bygger nyt på Sletten.

Lund & Refsgaard har specialiseret sig i netop facadearbejde, herunder beklædning af større facader i alle afskygninger. Derudover har virksomheden stor erfaring med udskiftning og montering af tage, døre og vinduer.

Virksomheden startede som et tomandsprojekt, men har i dag cirka 30 ansatte. Virksomheden havde i 2021 en bruttofortjeneste på 22,5 millioner kroner og landede resultat før skat på 7 millioner kroner, mens overskuddet efter skat lød på knap 5,4 millioner kroner.