MAE Ejendomme køber ejendom på Danmarksgade i Aalborg af andelsforening. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.
MAE Ejendomme køber ejendom på Danmarksgade i Aalborg af andelsforening. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

En af Aalborgs få tilbageværende, ældre andelsboligforeninger er netop solgt. Ejendommen på Danmarksgade 94 har et samlet etageareal på 678 kvm fordelt på otte lejligheder på mellem på 65 og 95 kvm. Køber af ejendommen er ejendomsinvesteringsvirksomheden MAE Ejendomme. Det fremgår af en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, som har formidlet salget.

– Det startede for fire år siden med et udlejningsprojekt i Støvring. Siden da har det hele tiden været målet og drømmen at investere i ejendomme i Aalborg. Så vi er glade for at det nu er en realitet. Nu er det fuld fart frem og vi kigger efter ejendom nummer to i Aalborg. Måske Michael Stilling fra EDC kan hjælpe os igen, udtaler Jimmy Vesteraa, direktør for MAE Ejendomme.

Han påpeger, at der er gode udviklingsmuligheder i ejendommen.

– Der er en ikke ubetydelig byggeret i ejendommens tagetage, hvor der er rigtig fine muligheder for at etablere to lækre penthouselejligheder. Derudover er der mulighed for løbende at renovere lejlighederne og sætte prisniveauet herefter, når beboerne flytter ud, udtaler Jimmy Vesteraa.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at “ejendommen fremstår med et flot arkitektonisk udtryk ud mod gaden med markante røde mursten”.

– Jeg er gammel murer, så jeg kunne simpelthen ikke stå for den flotte facade ud mod gaden. Et meget markant udtryk med dannebrogsvinduer og flotte arkitektoniske detaljer. Ud mod gården er der altan til samtlige lejligheder, og gårdmiljøet er også velholdt. Hvis du spørger mig, er det tæt på den perfekte beliggenhed i Aalborg. Danmarksgade har udviklet sig over årene, udtaler Jimmy Vesteraa.

Han peger på, at hastighedsgrænsen er nedsat fra 50 kilometer i timen til 30 kilometer i timen, og busserne er væk fra gaden. Desuden er der åbnet flere restauranter i området.

– Gaden ligger lidt tilbagetrukket, men stadig blot fem minutters gang fra gågadenettet. Alt i alt en perfekt beliggenhed, udtaler Jimmy Vesteraa.

Det er Michael Stilling, der er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet salget af ejendommen.

– Det er en sublim placering midt i det pulserende liv i Aalborg, som har været gennem en transformation fra industriby til videns- og uddannelsesby med næsten 20.000 studerende på Aalborg Universitet, udtaler Michael Stilling.