Mathias Mayn, afdelingschef for Byggmax i Vejle. Foto: PR.
Mathias Mayn, afdelingschef for Byggmax i Vejle. Foto: PR.

Byggmax har sat navn på deres første afdelingschef på dansk jord. 27-årige Mathias Mayn skal stå i spidsen for åbningen af den svenske gigants første butik, der åbner i Vejle den 29. juli. Det skriver den svenske byggemarkedskæde i en pressemeddelelse.

Mathias Mayn kom ind i byggemarkedsbranchen, da han som 19-årig begyndte som elev i Stark i 2014. I 2019 blev han butikschef for første gang. Nu er han klar til at stå i spidsen for Byggmax i Vejle.

– Byggmax har været en stor succes i Norden, og jeg kan slet ikke vente med, at vi i Vejle kan vise vejen for den danske satsning, udtaler Mathias Mayn.

Når Mathias Mayn ikke knokler rundt i byggemarkedet, gør han det på fodboldbanen. Mathias Mayn spiller serie 4-fodbold, og ellers dribler han mellem cykling, golf. Og så har han en forkærlighed for især house-musik.

– Lokalt kendskab er vigtigt for vores danske satsning, og det får vi i den grad med Mathias, siger Mikael Bengtsson, dansk landechef for Byggmax.

– Han er den helt rigtige til at sætte retningen i et byggemarked, hvor kernen er kvalificeret rådgivning til gør-det-selv-folket. Mathias er en stor gevinst for os og vores kommende kunder i Vejleområdet.

Byggmax ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker i Danmark i løbet af de næste fem år.