Et flertal i byrådet i Næstved Kommune har netop godkendt, at kommunen sætter gang i byggeriet af de nye vand og svømmefaciliteter.

Der var oprindeligt afsat 222 millioner kroner til byggeriet, men på grund af de stigende priser på byggematerialer, bliver byggeriet 34,9 millioner kroner dyrere end forventet, hvilket svarer til en stigning på 15 procent.

– Jeg er utroligt glad for, at et stort flertal af Byrådet bakker op om opførelsen af de nye vand- og svømmefaciliteter, så vi nu kan komme i gang med byggeriet, udtaler borgmester Carsten Rasmussen (S).

Byggeriet starter i efteråret 2022 og forventes færdigt i slutningen af 2024.

– Jeg er stolt over at være formand for Kultur- og Idrætsudvalget, der vil stå for byggeriet. Og jeg er stolt over og glæder mig til at kunne tilbyde Næstveds borgere de nye flotte faciliteter og mange muligheder, som den nye svømmehal vil bringe, siger Andreas Pourkamali (R), formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

De nye vand og svømmefaciliteter kommer til at indeholde et opdeleligt 50 meter bassin med 8 baner, et 25 meter bassin med 4 baner og udspring, et stort morskabs- og familieområde, et varmtvandsbassin og forskellige wellness faciliteter.