NCC afleverer 50 lejligheder på Tuborg Strandeng til Danica

NCC afleverer yderligere 50 lejligheder på Tuborg Strandeng til Danica Ejendomme. De er bygget i tre blokke på 12, seks og fire etager og boligerne svinger fra 163 til 288 kvadratmeter.

NCC skriver i en pressemeddelelse, at yderligere 50 lejligheder på Tuborg Strandeng er klar til indflytning. Danica Ejendomme er bygherre på lejlighederne ud mod Øresund.

– Der er vist ingen tvivl om, at disse boliger må være nogle af de mest attraktive, man kan tænke sig. Det er et højt kvalitetsniveau, og boligerne har en fantastisk og fascinerende beliggenhed. Jeg håber, at beboerne bliver glade for dem, udtaler Anne G. Jensen, områdedirektør i NCC og ansvarlig for byggeriet, i meddelelsen.

Boligerne er tegnet af Lundgaard & Tranberg ligesom den næste etape på 38 boliger, der er ved at blive bygget lige i nærheden. Mellem boligblokkene er etableret en parkeringskælder til 100 biler, og der er over 2.000 kvadratmeter kælder med depotrum og cykelparkering, skriver NCC.

– Der er ingen tvivl om, at køberne af lejlighederne, ligesom vi, har kunnet se det unikke ved dette sted. Salget af dem er da også gået så godt, at vi netop er ved at bygge flere i området. Jeg er sikker på, at beboerne bliver glade for området, og så er de også med til at give et godt afkast til Danicas pensionskunder, siger udviklingsdirektør Niels Fribo i Danica Ejendomme.

De 38 nye lejligheder, der er ved at blive bygget i samme arkitektur i Kysthus III på Tuborg Strandeng, spænder fra 160 til 340 kvadratmeter. De bygges også i tre klynger og får store terrasser. De står efter planen klar i slutningen af 2024. Ordren på Kysthus III er på 384 millioner kroner.

Danica Pension købte i december 2015 Tuborg Syd-grunden af Carlsberg og står nu som bygherre for udviklingen af luksusboliger på havnegrunden midt i Hellerup.