NCC afleverer nordjysk skolebyggeri til 117 millioner

NCC har afsluttet byggeriet af det nye Skole- og Kulturcenter Jetsmark til tiden. Projektet er opført i hovedentreprise for 117 millioner kroner.

NCC har i hovedentreprise bygget Skole- og Kulturcenter Jetsmark, der er tegnet af Nordic Arkitekter med Norconsult som ingeniør og totalrådgiver og Ark-plan som landskabsarkitekt. DK-2 bygherrerådgivning har været bygherrerådgiver, ligesom Learning Spaces har været en del af processen.

Byggeriet er færdigt til tiden og inden for budgettet, og det glæder både borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Christen Gade (V) og holdet fra NCC, lyder det i en pressemeddelelse fra hovedentreprenøren.

– Jeg ser frem til at elever og personale på det nye skolecenter Jetsmark får optimale fysiske rammer for undervisning og læring – samtidig bliver det spændende at følge, hvordan lokalbefolkningen i øvrigt sammen med skolen vil udleve visionen om at gøre det nye skolecenter til et lokalt kultur- og kraftcenter for hele Jetsmarkområdet i et godt samarbejde med Jetsmark Idrætscenter, udtaler borgmesteren.

Han suppleres af områdedirektør Jakob Søe Lundgaard fra NCC Building, der også lægger vægt på det tillidsbårne samarbejde.

LÆS OGSÅ: NYT BOLIGOMRÅDE I AABYBRO PÅ TEGNEBRÆTTET

– Vi er rigtig glade for at aflevere endnu en skole til Jammerbugt Kommune – det er altid noget helt specielt at aflevere et projekt, hvor de fleste af byens borgere får en tilknytning til huset. Projektet har fra dag et været præget af et tillidsfuldt samarbejde mellem projektets parter. Vi har udført projektet med en meget stor del af egenproduktion, både betonarbejder, murerarbejde, elementmontering og tømrerarbejde har vi udført med egne håndværkere, siger Jakob Søe Lundgaard.

Skolen skal rumme en tresporet skole fra 0.-9. klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever fra den 1. april til den 1. august. Idræt og bevægelse foregår i Jetsmark Idrætscenter, som ligger lige ved siden af. Der forventes cirka 200 børn indskrevet i SFO hvert år, mens skolen får plads til 700 elever. Skolens bruttoareal er cirka 8.500 kvadratmeter.