Nu åbner Sunset Boulevard i Nørresundby

Den 1. december åbner Sunset Boulevard på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten ligner de andre 41 restauranter i landet. På ét punkt skiller den sig dog ud.

Sunset Boulevard har i forvejen restauranter i Hjørring, Haverslev, Frederikshavn og Aalborg. Nu udvides porteføljen i det nordjyske med en ny restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby, tæt ved motorvej E45 og E39.

Restauranten åbner med 88 siddepladser, Drive-in og SunsetToGo, hvor man kan bestille maden online og få den udleveret på særlige parkeringspladser ved restauranten, oplyser fastfood-kæden i en pressemeddelelse.

– Vi har sat et helt fantastisk team af medarbejdere, og jeg glæder mig rigtig meget til åbningen. Kombineret med den flotte nordiske indretning og et helt nyt køkken har vi skabt nogle dejlige rammer for gæsterne at nyde et veltilberedt måltid i, udtaler Maja Kristiansen, som bliver restaurantchef i den nye restaurant, i meddelelsen.

Den nye restaurant er som kædens første bygget med genbrugssten fra virksomheden Genbrugssten i Brønderslev, der har specialiseret sig i rensning og genbrug af mursten.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant på Loftbrovej i Nørresundby. Restauranten er bygget af genbrugssten fra lokal leverandør. Foto: PR.
Sunset Boulevard åbner ny restaurant på Loftbrovej i Nørresundby. Restauranten er bygget af genbrugssten fra lokal leverandør. Foto: PR.

Ved at rense og genbruge mursten fra nedrivningsmodne bygninger bliver stenene holdt i kredsløb, og miljøet spares for energibelastningen ved produktion af nye mursten.

– Vi leder kontinuerligt efter nye måder at forbedre os på og benytter os gerne af de muligheder, der opstår lokalt. Med åbningen i Nørresundby var det oplagt at indlede et samarbejde med Genbrugssten i Brønderslev, udtaler Jens Broch, der er administrerende direktør i Sunset Boulevard.

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød hovedparten af menuen og salget.