Nu åbner totalrenoveret Bauhaus i Hillerød

Byggevarehuset i Hillerød har siden november været igennem en kæmpe renovering, men lørdag den 11. marts byder Bauhaus velkommen til et nyt varehus med et større og bredere sortiment.

Bauhaus åbnede i Hillerød tilbage i 2008, og hele huset har nu fået en gennemgribende renovering med en ny indretning, der skal gøre det lettere for kunderne at orientere sig og gå målrettet efter den ønskede afdeling.

Samtidig udnytter den nye indretning pladsen bedre, og flere afdelinger er derfor udvidet betydeligt. Det skriver Bauhaus i en pressemeddelelse.

– Vi har investeret et tocifret millionbeløb i renoveringen, så huset er som forvandlet. Vi er fantastisk glade for den nye indretning, der giver store fordele for kunder, medarbejdere og miljøet. I forbindelse med renoveringen har vi også energioptimeret, og den indsats betyder en besparelse på el og varme på hele 40 procent, fortæller Mads Jørgensen, administrerende direktør Bauhaus Danmark.

Renoveringen har givet en del besvær for kunder og medarbejdere, men varehuschef Frank Baltzer glæder sig over, hvor godt byggeperioden er forløbet.

– Jeg er pavestolt over mine medarbejdere, fordi de har skruet op for kundeservicen. Samtidig sender jeg en stor tak til vores kunder, som har været forbavsende tålmodige og overbærende, når vi for eksempel lige har skullet lede lidt efter en vare, siger varehuschef Frank Baltzer.

Åbningen af de nyrenoverede varehus markeres med en åbningsfest, som Hillerød Kommunes borgmester Kirsten Jensen (S) skyder i gang med en åbningstale klokken 7.50, inden hun officielt åbner byggevarehuset klokken 8.