Ny direktør i Bygma Sæby

Thomas Madsen er per 1. januar 2024 udnævnt til ny direktør i Bygma Sæby. Dermed fortsætter den rejse, der startede som sælger i Bygma for 18 år siden.

Tilbage i 2005 blev Thomas Madsen ansat som sælger i Bygma Bindslev. Herefter fulgte 12 år i Bygma Hjørring, hvor de seneste syv år har været som henholdsvis salgschef og salgsdirektør. Nu åbner han et nyt kapitel med sin tiltrædelse som direktør i Bygma Sæby. Det skriver byggemarkedskæden i en pressemeddelelse.

– Jeg kommer til Bygma Sæby med en meget stor ydmyghed. Forretningen er i forvejen ekstremt veldrevet på grund af de dygtige medarbejdere. Vi går ind i en spændende tid for os og området, hvor jeg er sikker på, at vi sammen kan løse kundernes udfordringer og imødekomme deres ønsker, lyder det fra Thomas Madsen.

– Bygma Sæbys kunder er meget loyale over for butikken. Mine 18 år i Bygma har gjort, at jeg har fået virksomheden ind under huden. Derfor tror jeg på, at vi sammen kan holde fast i og udvikle de stærke kunderelationer.

Hos Peter Schepler, der er regionsdirektør i region Nordjylland i Bygma, er der kun glæde at spore over, at Thomas Madsen har sagt ja til at være ny direktør i Sæby. Regionsdirektøren peger på, at det har været muligt at rekruttere internt i organisationen.

– Vi blev meget glade, da Thomas takkede ja til stillingen som direktør i Bygma Sæby. Thomas er et rigtig godt eksempel på, at vi kan rekruttere internt i Bygma. Jeg er helt sikker på, Thomas kan løfte opgaven på allerbedste vis, lyder det fra Peter Schepler.